2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ادم مستقلی هستی، اگه خیلی وابسته نیستی، اگه کم رو نیستی،اگه زیاد اهل قهرکردن نیستی، اگه ادمی نیستی مدام بغل مامانت باشی، اگر همسرت مورداعتماده، اگه همسرت شغلش پاره وقته، اگه اهل کمک کردن بهت هست و صدالبته اگه خانواده همسرت سرشون توکارخودشونه بله عزیزم موافق ازدواج دورهستم چون خودمم دورم

نبسته ام ب کس دل نه بسته کس ب دست ول😐
عاشق شدین شما ؟چندساعت فاصله ؟ چندوقت از ازدواجتون میگذره؟

اره چندسالم دوست بودیم میومد پیشم بعدشم دانشگاه همون شهر قبول شدم 

۳ ۴ ساعت البته به خانواده اونم دوریم اینجا فقط دوستامونو داریم

۴ سال 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
از خانوادت دور نشو معلوم نیست طرفت بعداً چی از آب دربیاد خانوادت کنارت باشن خیلی بهتره تا تو غربت تک ...

هشت ساعت فاصله داشتیم 

منم نه پدر دارم نه برادر 

اما خب با وجود علاقه نتونستم کنار بیام 

ترسیدم که بعداً ممکن هر اتفاقی بیفته 

اما خب آقا میگفتن خیلی بزرگ کردی این دوری و 

من بزرگش کردم؟

اره چندسالم دوست بودیم میومد پیشم بعدشم دانشگاه همون شهر قبول شدم ۳ ۴ ساعت البته به خانواده اونم دور ...

خوشبخت باشین عزیزم 

ببخشید مجازی آشنا شده بودین شما؟

چرا؟

میخوام از شهرم دور شم حتی تو فکر مهاجرتم هستم میخوام برم اصلا برم یجایی دور از خوانواده مردم وطن 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

نه ، من تجربش رو دارم ، بعد ۱۳ سال هنوز از دور بودن خانوادم اذیتم . البته اگه همسرت عالیییی باشه سختیش کمتر میشه ولی بازم سخته .

آدم مریض میشه توی شهر غریب کسی نیست یه لیوان آب بده دستت ، یا مثلا بچه دار شدی هیچچچ کمکی نداری ، خودتی و خودت . در کل خیلی سخته 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هشت ساعت فاصله داشتیم منم نه پدر دارم نه برادر اما خب با وجود علاقه نتونستم کنار بیام ترسیدم که بعدا ...

نه اصلا چون واقعا موضوع مهمی هست مخصوصا برای دختر من خودم همسرم اومد شهر من چون شرط ازدواجم بود ولی با وجود مرد بودن میبینم خیلی خیلی براش سخته با اینکه نمی‌خواد به رو خودش بیاره با ازدواج راه دور به شدت مخالفم

اگه ادم مستقلی هستی، اگه خیلی وابسته نیستی، اگه کم رو نیستی،اگه زیاد اهل قهرکردن نیستی، اگه ادمی نیس ...

همه این ویژگی های مثبتی که گفتین و دارم 

ولی نمی‌دونم چون پدر و برادر ندارم 

نمی‌دونم فکر کنم ترسیدم بعدا پشیمون شم

نه اصلا چون واقعا موضوع مهمی هست مخصوصا برای دختر من خودم همسرم اومد شهر من چون شرط ازدواجم بود ولی ...

میدونم منم به همه اینها فکر کردم 

گفت میام شهرتون 

ولی تک پسر بود 

بعید میدیدم خانواده اش اذیت نکنه

و نهایتا من باید تسلیم میشدم و میرفتم ولی خب دیگه...

نه ، من تجربش رو دارم ، بعد ۱۳ سال هنوز از دور بودن خانوادم اذیتم . البته اگه همسرت عالیییی باشه سخت ...

شما خانواده شوهر  پیشت نیستن؟

یا حتی اگه باشن هم باز سخته؟

منم به همه این موضوعات فکرکردم