2777
2789
عنوان

تو مدرسه محبوبید بیشتر یا تو خونه یا هردو

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 73 پست

من همه جا به جز فامیل شوهرم ....‌آخه هنوز اون روی خنده دار منو ندیدن .....داییم من تو خیابون با مادر شوهرم دید گف س خ ک چ مادر شوهرم تا چن وخ فک می‌کرد داییم بهم چیز بدی گفته .....هر وخ میرم خونه مامانم هر کی اونجا باشه وختی منو میبینه قشنگ بال در میاره 

من ک تو مدرسه بشدت محبوب بودم ینفر نبود اسم منو ندونه خودم یارو نمیشناختم بی دلیل میومدم ازم میپرسید ...

حس خوبی داشت نه مثل ادم معروفااا

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو کلاس زبان😃

تو خونه ام شکنجم نمیدن ولی همچین محبوب نیستم

اما تو مدرسه مخصوصا تو کلاس خودمون نه من با بچه ها حرف میزنم نه اونا با من حرف میزنن

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

شاید راحت بتونم تو اجتماع حرف بزنم و کار کنم و ارتباط بگیرم با دیگران ولی کلا صمیمی شدن تو کارم نیست ...

دوست صمیمی بودن معیار نیست کلا دوستای زیادی داشتی تو مدرسه یا نه؟

دوست صمیمی بودن معیار نیست کلا دوستای زیادی داشتی تو مدرسه یا نه؟

آره کلا ارتباط گیریم خوب بود کلاس دیگم میشناختم 

دانشگاهم همین بود ،سال اولی ،آخری نداشت هم اونا هم من میشناختم ،گاهی اصلا یادم نمیومد اسم طرف چی بود ولی میشناختیم همو ،گاهی میرفتم سر ی کلاس دیگ مینشستم 

تو کلاس زبان😃تو خونه ام شکنجم نمیدن ولی همچین محبوب نیستماما تو مدرسه مخصوصا تو کلاس خودمون نه من ب ...

وای گفتی کلاس زبان من همین الان پیامکش اومد فردا باید بری برای تعیین سطح نصیحت چیزی نداری چی بخونم برای زبانن؟

نهه اخه مثلا من تو جمع عمه عمو دایی سر به زیر و خانومم😂

از این لحاظ که بله منصورم اینه بیشتر ادم خوش خنده ایم و سیع میکنم تو جمع باشم ..

Praise be to God.

من که نمیفهمم چی میگی 

ولی یک اسفندی چیزی دود کن تا چشمت نکردم 

هم انگلیسیت خوبه هم عربی تازه ریاصی فیزیکم میری 

چشام شوره حواست باشه 🤣🤣🤣