2777
2789
به این زودیا نمیدی،، احساس میکنم درگیر یه بچه میشی چند سال

حاجی من نه شوهر دارم نه بچه سنمم واسه ازدواج مناسب نیس پونزده سالمه همش. 😂😐البته شاید زن بابام بچه اورد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگیم به طلاق میکشه؟چراتوزندگیم همش گره میافته؟

نه نمیکشه،،احساس میکنم دعواهای خیلی سنگین دارید و هیچکدوم بخاطر اون یکی عققب نمیکشه و جفتتون میخواین حرف حرف خودتون باشه،، آدم درست زندگیت نیست،، ولی طلاق هم نمیگیری 

بگو دیگ:/

زرد بنفش یا آبی رنگ لباست؟

تو اسم دخترت س یا م هست؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

میرسید ولی زمان میبره و یکم هم سختی داره

ممنونم ازت گل من میشه بگی اون چقدر دوستم داره ؟؟ این که ازش دوری کنم باعث میشه تلاشش بیشتر بشه ؟؟؟ خیلی کلافم میشه بهم بگی هرچیزیشو و اینکه چقدر زمان میبره؟؟ این کاتمون به آشتی تبدیل میشه ؟؟برات ایت الکرسی میخونم الان میخام نمازم بخونم اسمتو بگو که لااقل دعات کنم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

به این زودیا نمیدی،، احساس میکنم درگیر یه بچه میشی چند سال

مثلا چقدر طول میکشه بنظرت. یه سال دوسال؟ من تا چندم خوندم؟ 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡