2777
2789
عنوان

امروز فرش خریدیم بیاین عکسشو بزارم کمکم کنین برای خرید پرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 135 پست
ممنونم اگه پرده سفیده ساده حریر بزنم زشته؟

میدونی پرده حریر ساده به تنهایی بزنی 

انگار خونت لخت هست یعنی اگر بغل پردها رو نزنی انگار تو خونت پرده نداری چون دیوارها سفیده پرده یکدست سفید ساده هم انگار میشه همون دیوار سفید 

همین بغل‌ها رو که می‌زنی هر جایی یک اسمی  بهش میکن اینجا میکن کتیبه یکجا میگن دکور 

اینها انگار خونه رو از لختی درمیاره بخصوص برای سالنهای بزرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون تاپیکتون قفل بود  اینجا میگم حتما نباید توسی باشه 

از رنگای ضد توسی استفاده کنید. مثل نارنجی  حتی چندتا رنگ باهاش ست کنید فقط توسی و سفید خونه بی روح میشه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
میدونی پرده حریر ساده به تنهایی بزنی انگار خونت لخت هست یعنی اگر بغل پردها رو نزنی انگار تو خونت پرد ...

ممنونم فداتشم تو رو خدا کمکم کن پرده رو سفید طوسی بزنم یا سفید خردلی

صادقانه بگو فرشم زشته؟چون ب مبلام میامد و تو خونم کابینت و میز تیوی   سفید و طرح چوبه گفتم شاید این فرش بیاد بهشون

خوب نارانجی با چی ست کنم؟ وقتی مبلا و کوسن و فرش طوسی و خردلیه؟

یه مدل پرده هست که هر لاینشو میتونید یه رنگ بزنید 

شما میتونید وسط پرده سفید بزنید یا ابی  روشن که به توسی میخوره  و کنارای پرده از رنگی نارنجی و خردلی و  توسی تیره  استفاده کنید  بازم خودتون میتونید رنگی که بهش بیاد بزنید

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
هیچ چیز نارانجی تو خونه ندارم

همیشه همه چیز نباید ست باشه 

من میگم نارنجی با خردلی بزنید چون خونه ای که توسیه خیلی بی روح 

تو رو خدادآبجی نمونه عکس داری برام بفرست

نمونه ندارم بزار اگه داخل گوگل پیدا کنم میفرستم

این لاینا میتونه هر رنگی باشه چون دونه دونه اس  بجای اون سفید ابی روشن بزنید  متفاوت تر میشه مثلا بین اون توسی و زرد نارنجی و قهوه ایم بزنی قشنگ میشه

خردلی توش نداشته باشه؟

خیلی شلوغ نمیشه؟ اگر خواستی میتونی سفید طوسی خردلیم بزنی منتهی خردلیو کم بزن 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

ممنونم فداتشم تو رو خدا کمکم کن پرده رو سفید طوسی بزنم یا سفید خردلیصادقانه بگو فرشم زشته؟چون ب مبلا ...

ببین وقتی وسیله ای رو میخری دیگه نظرسنجی نکن چون دلسرد میشی 

چون گفتی صادقانه بگم واقعیت من از طرح فرشت خوشم نیومد اما قرار نیست که به سلیقه من باشه یا مثلا سلیقه من بهترین باشه 

مهم اینکه شما خودت خوشت بیاد شاید منم یک وسیله بخرم از نظر شما قشنگ نباشه 

در ضمن آخرین چیزی که تو دکور خونه به چشم میاد طرح فرشه 

اینو بهت بگم به عنوان مثال مامان من فرشهاش قدیمی ماشینی بود بعد خواهرم رفت پیارسال سیصد میلیونی ابریشم  براشون خرید اما باور کن تو نمای خونه اصلا تغییری ایجاد نشد مبل و پرده بیشتر تاثیر میزاره 

من با طوسی حال نمیکنم واقعیت رنگ مرده ای هست 

همون پرده که عکسش رو بالاتر گذاشتم از نت گرفتم خودش رنگ کرم هم داره با مبلات جور درمیاد اون هم قشنگه 

ببخشید بیرون بودم تازه رسیدم خونه عکس گرفتم البته من این پرده رو هشت سال پیش خریدم اونموقع گیپور وسط ...

با عرض معذرت من اصلااا اینجوری دوست ندارم مون اولا سبک خونم مدرنه .و دومم از طرح پرده طرح دار خوشم نمیاد واقعا راست گفتی ک هر کی ی سلیقه ای داره