2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم استانها ؟شهریه اش چرا اینقدر زیاده ؟شهریه بهداشت عمومی رو میدونین؟

نمیدونم راستش کدوم استان ها. فقط میدونم هرمزگان نداره.  توی دفترچه انتخاب رشته هست ک کدوم استان ها داره.  چون تقاضا برای این رشته ها زیاد شده. کلا شهریه ها زیاد شده. و یه دلیل دیگه ش اینه که کسی ک علاقه نداره نیاد سمتش. مثلا کسی فیزیو دوست داره ولی الکی رشته دیگه میره و در کنارش میخونه برای کنکور. چون تراکم تراز ایجاد میکنه.  حداقل۱۰ ملیون

نمیدونم راستش کدوم استان ها. فقط میدونم هرمزگان نداره. توی دفترچه انتخاب رشته هست ک کدوم استان ها د ...

ممتونم ببخشید من بدون معدل یعنی فرض کنید معدلم صفره نیتونم امید به قبولی ازاد داشته باسم هوشبری؟

حدود ۱۶ هزار منطقه تا نهایتا ۲۱ هزار منطقه ۲. میاری

سپاس عزیز ببخشبد من دیپلم نطام قدیمم و کارمندم و اصلا فرصت خوندن نیست ....‌بدون ترمیم معدل کدوم رشته های چیرا رو ازاد میارم و اینکه رشته بهداشت عمومی برای مهاجرت چطوره؟

ممتونم ببخشید من بدون معدل یعنی فرض کنید معدلم صفره نیتونم امید به قبولی ازاد داشته باسم هوشبری؟

خیر. ایجاد سابقه کنید برای ۱۲ ام و ۱۱ ام. چون معلوم نیست ک چه ترازی میده . هر سال متفاوته تراز ها. اگه سابقه نداشته باشی تراز منفی میده بهت

خیر. ایجاد سابقه کنید برای ۱۲ ام و ۱۱ ام. چون معلوم نیست ک چه ترازی میده . هر سال متفاوته تراز ها. ا ...

بهداشت چی مهاجرت چطوره یا مثلا علمی کاربردی رشته های علوم دارویی تجهیزات پزشکی و غیره چی ببخشید زیاد سوال میکنم معدرت نیخوام ...مثلا جانع کاربردی بدون ترمیم شانس قبولی داره؟من خیلی سرم شلوغه وشعلم دولتی و حقوق نسبتا کم که اصلا راصی نیستم