2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
این چند تا کار را انجام بدهپوررن نبین دیگهلباس زیر حتما بپوشگرمیجات را کمترش کناصلی ترینش همون فیلم ...

من این کوفتی که گفتی رو تاحالا یکبار هم ندیدم و نرفتم سمتش 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لباس خیلی تاثیر دارهچند سالته؟

لباسام همه گشادن اون لباسی هم که نوشتی رو نمیپوشم کلا

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

تویه کانال مذهبی یه آخوندی نوشته بود ازمن پرسیدن درگیر گناه کبیره هستم نمیتونم ترک کنم بعد ایشون جواب میده بجاش یه عادت خوب پیدا کن مثلا هرروز یه کمکی به پدومادر یا دونه به پرنده ها یا قرآن یا ذکر ... انجام بده و هیچ وقت نزار شیطان از خدا تورو ناامید کنه 

خب باید بپوشینپوشی تحریک میشی🤦🏻‍♀️😂

ربطی نداره 

یه دوست صمیمی داشتم خیلی  خوشگل و خانوده دار و خواستگارزیادی  هم داشت وقتی گفت باورم نمیشد گفت ۱۵ساله در گیر خود ارضایی ک گناه کبیره اس شده منم هر چی گفتم گفت همرو میدونم ولی نمیتونم ترک کنم حتی نماز روزه می‌گرفت و دعا کیکرد ترک کنه  آخرش چن سال بعد از طرف دانشگاه اردو میخاسن ببرنمون  گفت برم پیش امام رضا  بگم شاید شد خودم دیدم چقد خواست و گریه کرد وقتی برگشت تالان ک ۳ساله میگه وقتی فکرش میاد تو ذهنم فوری فکرمو منحرف میکنم و انجام ندادم اصلا و فیلم ۱۸ کلا تر کرده امیدوارم به در کسی بخوره