2777
2789
عنوان

خواستگار دلال یا واسطه گر

112 بازدید | 7 پست

دوستان خواستگارم هفت هشت ساله دلال ملکه، به قول خودش واسطه گره، بعد از شش ماه رفت و آمد خانواده ام بهش گفتن مجوز بگیره و قانونی کار کنه‌ به خصوص الان که سامانه خودنویس راه اندازی شده و برنامه مقابله با دلالهای مسکن شروع شده. خودمم کارمند بانکم. حالا خواستگارم بهش برخورده و میگه شغل منو کوچیک کردید. دوستان با تجربه نظرتون چیه؟

ایشون مشخصه از همین اول راه فردی هست که با انتقاد کنار نمیاد و جبهه میگیرند در قبال واقعیات 

مسائل دیگه از نظر فرهنگی و موارد دیگه هم که دیگه خودتون اگاه تر هستید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خواستگار دلال ملک داشتم همون اول نه گفتم از اسن شغل خوشم نمیاد...

من چون ۳۶ سالمه دیگه وقت برای سخت گیری ندارم. ازدواجم دیر میشه. اخلاقشو پسندیدم ولی الان شغلش با این وضعیت دلالی که بدون مجوز هم کار میکنه برام مشکل ساز شده

بله توی جلسه نشون داد انتقاد پذیر نیست. خیلی بهش برخورده

شما با وجود شغلتون بهتره به افرادی اجازه ورود بدید که از نظر تحصیلات و موقعیت اجتماعی هم سطح خودتون باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بله توی جلسه نشون داد انتقاد پذیر نیست. خیلی بهش برخورده

یعنی چون سنت میگی داره میره بالا زود باید قبول کنی،من شرایط شمارو نمیدونم دقیق ولی این دلیل شما اشتباست،،خدای نکرده ممکنه با این طرز فکرت پشیمون بشی،معذرت میخام این نظر من بود این طور که گفتی سنت داره می‌ره بالا دیر میشه ناراحت شدم.