2777
2789

دیگه از زندگی لذت نمی‌برم.  دیگه بهش اعتماد ندارم.  ب حدی بهش بی اعتمادم که دسشویی هم بره بهش شک میکنم.  حموم بره بهش شک میکنم که چرا رفته حموم  دلیلش چیه ؟ اینکه بار ها و بار ها  خیانت کرد و فهمیدم.  هنوزم داره خیانت می‌کنه. هر روز من عذابع. با بیست سال سن و ی بچه. تو زندگی موندم که همش حسرته و عذاب از فکر و خیال زیاد  دیوونه شدم.  خیانت بزرگترین زخمیه که زن و شوهر بهم می زنن . و فقط خدا  می‌تونه اونا رو بزنه. از خدا میخام جوری شوهرمو بزنه که روزی هزار بار به پام بیوفته.  خاستم جدا شم. ب هزار و یک دلیل نشد و نمیشه .... من محکومم ب زندگی اجباری  دارم خیانتش و میبینم.  ولی دیگه سکوت میکنم.  وقتی دیدم. داد و هوار کردم قهر کردم. آبرو ریزی کردم  تهش چی شد ؟ انکار کردن. اون و عذاب دادن من. تو روخدا اشتباه منو نکنید با آدمی که خیانت کرد زندگی نکنید. پدر و مادرم منو به اجبار  دادن ب این مردک کثیف

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.