2777
2789
عنوان

نوروز از آنچه فکر میکنی به شما نزدیکتر است

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا را شکر خونم خیلی تمیزه همین الان همه چی تمیز و مرتبه لباس عیدم نمی‌خرم چون وفاته

مراسم ندارید؟

من مادرشوهرم مراسم شب قدر افطاری میده

چی بخرم😭

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
تنها چیزی که مردم بهش فک نمیکنن نوروزهمگه دلخوشی و توان خریدی واسه مردم بیچاره مونده که از همین الان ...

واقعا 

من که آخرین تیکه طلا هم یک هفته پیش فروختم بابت قسط بانک

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بمیرم واسه دل جفتمون🥲

خدا نکنه من دیگه عادت کردم یا زندگیم درست میشه یا من میمیرم چون راه برگشتی واسه زندگی تو خونه بابام جا ندارم

@متولدماه10     ایشون شاهده من چی میگم از زندگیم خبر داره

دعا میکنم ان شاءالله سال جدید تنت سلامت و دلت خوش باشهمن پدر از دست دادم و نوروز عید اولشهدلم میخواد ...

الهی آمین. 

از دعای قشنگت ممنونم. 😍💖

تسلیت میگم. 🥀

از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش ، پدرت رو بیامرزه و روحشون رو شاد و قرین رحمت کنه. 

خدا مادرت رو برات نگه داره. 💚

إن شاالله سال جدید برات پر از خیر و خوبی باشه. 💖

این گرونی نباید دلیلی باشه برای ترک سنت ها و رسم و رسوممونوگرنه پنج سال آینده کسی نوروز نیمدونه چیه

وقتی پولمون نمیرسه اجیل و لباس بخریم سنت هم معنایی نداره این حرفا از سر شکم سیریه

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
وقتی پولمون نمیرسه اجیل و لباس بخریم سنت هم معنایی نداره این حرفا از سر شکم سیریه

حیف کابریم میترکه وگرنه صحبت میکردیم💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خدا نکنه من دیگه عادت کردم یا زندگیم درست میشه یا من میمیرم چون راه برگشتی واسه زندگی تو خونه بابام ...

اگر شرایطمون مشابه نبود میگفتم انشاله درست ميشه اما خب....البته دور از جونت امیدوارم یک معجزه اتفاق بیفته .بچه هم داری من خونه پدرم جا دارم اما رو سیاه دو تا بچه هام هستم

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

تو طول سال تمیز کاری و پاکسازی وسایل انباشت شده دارم 

خونم همیشه مثل بعد سال تحویل تمیزه 

خریدهای  عیدمونم کم کم 6ماه دوم سال انجام میدم 

میوه و اجیل و شیرینی هم زیاد نمیخوایم 

مهمون بیاد زود میریم میخریم  

لایک نکن🚫🚫🚫

از ته دلم دعا میکنم گرفتاری ها و مشکلاتمون برطرف بشه و سال جدید برامون پر از خیر و خوبی باشه.

امیدوارم حال دل همگی مون روز به روز بهتر بشه. 

خدا بهمون سلامتی و شادی عطا کنه. 

الهی آمین. 

💚💙💖

اگر شرایطمون مشابه نبود میگفتم انشاله درست ميشه اما خب....البته دور از جونت امیدوارم یک معجزه اتفاق ...

زندگی من درست نمیشه

مگر معجزه بقول شما بشه

اره از این نظزم راست میگی بخاطر بچه آدم همیشه دستش بستس

نمی‌دونم پس چرا اونایی ک بچه دارن و از شوهرشون جدا میشه و حضانت بچه رو میدن به باباشون براشون سخت نیست

اونا دل سنگن یا ما خیلی دل نازک هستیم

زندگی من درست نمیشهمگر معجزه بقول شما بشهاره از این نظزم راست میگی بخاطر بچه آدم همیشه دستش بستسنمی‌ ...

شاید چون خیالشون راحت شوهراشون جمع میکنن اما خب من میدونم دو تا بچه ها با من میشن یا اگر نباشن من یک آب خوش از گلوم پایین نمیره .پس محکومم به تحمل .البته خب خدا هی ورژن تحمل منو با بلا های جدید بالا میبره فکر کنم دارم آزمون پیغمبری میدم 😂😂ببخشید شوخی میکنم میخوام یکم دور شیم از زندگی سختمون

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷