2777
2789
عنوان

من بهمن نوزده ساله میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست
خودش میگفت دیگ تازه میگ بعد ۲۰ کسی خاستگاری دختری نمیره

برعکس بعد بیست خاستگارا میان سرت تاا سی سالگی

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا ۲۴ ولی پشبمون بود میگفت چون تو سن زیاد بود ارشیده بودم با بابای بیکارت ازدواج کردن

چون خودش تجربه بد داشته پس تو باید زود شوهر کنی؟ ببین از اون خونه فرار کن فقط. درس بخون برو از اونجا که بدبختت میکنن

مامانت هنوز تو پشت گوه زندگی می کنه؟

عروس خالم ۱۴ خودشم راضی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

چون خودش تجربه بد داشته پس تو باید زود شوهر کنی؟ ببین از اون خونه فرار کن فقط. درس بخون برو از اونجا ...

میگ اگه تو ۱۵/۱۶ سالگی ازدواج میکردم به فکر مستقل شدن اینا نبودم الان زندگیم بهتر بود

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

خب بازم خیلی سنشون بالا نیستاصلا گوش نکناون خونه حق توام هست

میگ تا زمانی اینجایی برده منی 

خلاصه بگم که من خودم ازدواجی نیستمم 

برعکس بعد بیست خاستگارا میان سرت تاا سی سالگی

اون که اینجور میگه من الان نداشتم تاحالا  حس بدیه تنها مجرد فامیلی

چه بد🤦🏻‍♀️اما عزیزمبرده مادرت باشی، بهتر از اینه زنه یه انگل بشیاصلا توجه نکن

😂😂😁 انگل جالب بود 

همین دوست پسرم هرچقدر خوب  هست ولی قصدم ازدواج باهاش نیست 

چون خودش تجربه بد داشته پس تو باید زود شوهر کنی؟ ببین از اون خونه فرار کن فقط. درس بخون برو از اونجا ...

اینجا درس معنی نداره کار برای زن حتی دانشگاه رفتن باید تو شهر خودمون باشه وگرنه نمیشه رفت

اون که اینجور میگه من الان نداشتم تاحالا حس بدیه تنها مجرد فامیلی

نه بابااا 

دانشگاه میری؟ تحصیلت رو ادامه بده بشو یه دختر تحصیل کرده مستقل همینطور یهویی یه خاستگار خودش سبز میشه تو فقط به فکر پیشرفت خودت باش

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
نه بابااا دانشگاه میری؟ تحصیلت رو ادامه بده بشو یه دختر تحصیل کرده مستقل همینطور یهویی یه خاستگار خو ...

سرکار میرم واسه کنکور میخونم

سرکار میرم واسه کنکور میخونم

خوبه اینطوری بهتره 

شاید یه پسر از اینکه مثل بقیه نیستی یا از استقامتت خوشش اومد 

خلاصه فکر اینچیزا رو نکن 

خوبه اینطوری بهتره شاید یه پسر از اینکه مثل بقیه نیستی یا از استقامتت خوشش اومد خلاصه فکر اینچیزا رو ...

نمیدونم ولی چیکار کنم از پس پشت سرم حرفه زن دایبم رفت خاستگار برام میدا کرده دعکسمم که نشون داد نپسنیدن بخاطر قیافمه