2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 23 پست

باهاش حرف بزن بگو به فلان دلیل دلم نمی‌خواد زیاد رفت و آمد داشته باشیم

منم به شوهرم همینو‌کفتم بعدشم قطع رابطه کردم تقریبا اونم اولش یکم غر زد بعد کنار اومد و فهمید مامانش و ابجیش اذیتم میکنن

الآنم فقط چون مامانش از شهرستان و بار اوله که اومده و برای برادر شوهرم دارن زن میگیرن اجازه دادم رفت و آمد کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم خواهر شوهر دارم 

هم خودم خواهرشوهر هستم

نه من بدی زن داداشم رو به داداشم میگم حتی شده ازش تعریف میکنم چون دوس ندارم رابطه شون بد بشه 

خواهرشوهرم هم همینطوره خیلی هم باهم رابطه داریم 

ولی تازگیا باوخاطر یه مسئله رابطه مون کمرنگ تر شده ولی بهم بی احترامی و تیکه بارون نکردیم

ببین اگر خانوادش نسبتا قابل تحمل هستن یکم از حساسیتت رو کم کن و در کنارش رابطه رو خیلی محدود و کم کن ولی با هم برید و بیاد 

یعنی از ۳ تا دعوت بدون اینکه حساسیتی ایجاد بشه یکیشو قبول نکنید به ی بهانه ای 

بعد از ی مدت از سه تا دعوت فقط یکیشو قبول کنید و دیگه به ی حد کمی برسونید و همونو نگه دارید 

من در کل معتقدم قطع رابطه درست نیست مگر اینکه دیگه خانواده طرف خیلی خیلی بد باشن 

من هم خواهر شوهر دارم هم خودم خواهرشوهر هستمنه من بدی زن داداشم رو به داداشم میگم حتی شده ازش تعریف ...

باورت میشه خاهر شوهرم تو پیام ب شوهرم میگه به زنت بگو بهت پول بده طلاشو بفروشه برای چی فلان چیزو برای جهازش خریده بجاش‌ پولشو به تو میداد

ببین اگر خانوادش نسبتا قابل تحمل هستن یکم از حساسیتت رو کم کن و در کنارش رابطه رو خیلی محدود و کم کن ...

از وقتی پیاماشونو حرفایی که پشت سرم میزنن به گوشم رسیده حالم بهم میخوره ازشون

از وقتی پیاماشونو حرفایی که پشت سرم میزنن به گوشم رسیده حالم بهم میخوره ازشون

ببین سیاست به خرج بده و هوشمندانه رفتار کن 

همیشه ساده ترین کار رو انتخاب نکن 

و در کل جوری رفتار کن که همسرت طرف شما باشه 

باورت میشه خاهر شوهرم تو پیام ب شوهرم میگه به زنت بگو بهت پول بده طلاشو بفروشه برای چی فلان چیزو برا ...

واقعا فضولی

سعی کن شوهرت رو تو دست خودت بگیری اعتمادش رو بدست بیار 

هیچ وقت از خانواده ش بد تعریف نکن برعکس ازت دور میشن

تنهایی شوهرت رو نفرس خونه خواهرش خودت هم حتما برو

بهت تیکه میندازن محترمانه جوابشون رو بده

شوهرم طوری برخورد کرده که هیچ وقت بدی منو بهش نمیگن چون میدونن ناراحت میشه