2777
2789
آره اونی که من گفتم قوی بود‌

اهان همون که اخر شب جواب میداد درسته؟شمادیدی کله صفحات رو جواب همه رو درست داده بود؟

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

اینکه راجب ماورا میگفت و اینکه از طریق علم شهودی ک بهشون می‌شده جواب میداده 🥰☺️

اها شماام بلدی اینطوری؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها شماام بلدی اینطوری؟

گآهی جواب میدم همیشه پشت سر هم مداوم جواب نمیدم جون خطا میکنم بعدش مثلا دیشب ب چندین نفر پاسخ دادم الان وقت استراحتمه مغزم سنگین شده بایدسبک بشه تابستونم ارتباط بگیرن با یکی 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

میدونم خودمم حس ششم ولی نمیتونست وصل شه به انرژیم کلا خودشم گفت نمیتونه ارتباط بگیره مشخصات اشتباه گ ...

🙏آها بله درسته بانو 

انرژیت آبی هستش آیا اخیرا آشفته بودی؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

همین الانم اشفته م😂رنگ هاله مو نمیدونم ولی ابیه؟

ابی یا زرد هستش 

🙏🥰

آشفته هستی خوب میشی کمی زمان بره بخاطر اون 

گآهی جواب میدم همیشه پشت سر هم مداوم جواب نمیدم جون خطا میکنم بعدش مثلا دیشب ب چندین نفر پاسخ دادم ا ...

چه جالب یه دختره ام بود قبلا میگفت چشم سوم داره انگار اونم درست میگفت دیگه چند ماهه پاک کردم چت خصوصیش رو اسم کاربریش یادم نیست

چه جالب یه دختره ام بود قبلا میگفت چشم سوم داره انگار اونم درست میگفت دیگه چند ماهه پاک کردم چت خصوص ...

من در حال پاکسازی هستم میخام کامل  کامل باز کنم 

بخاطر همین دیگ از دیشب جواب نمیدم نگر انرژی بگیرم از طرفم و چون حالت عادی سرم سنگین میشه بخان جواب بدم