2777
2789
عنوان

چرا دخترا بعد ازدواج بیشتر خونه باباشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 76 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک فرزنده؟ 

خواهر و برادری نداره زخم زبون بزنه بره تا سال به سالم خونه پدریشو نبینه😏

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
البته نه همشونبیکاراشون (عه ببخشید خانه دارها منظورم بود)چون نه کاری دارن نه بچه ای نه دغدغه ای

خانوم های خانه دار دغدغه خودشون دارن دوست عزیز

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
البته نه همشونبیکاراشون (عه ببخشید خانه دارها منظورم بود)چون نه کاری دارن نه بچه ای نه دغدغه ای

خانه دار بیکار محسوب میشه؟ چه فرهنگ عجیبی دارید شما

خانه داری یه انتخابه من خیلیارو میشناسم با وجود تحصیلات و شغل خوب انتخاب کردن خانه دار باشن 

😐این چه طرز خطاب به خونه دارا بود 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
تک فرزنده؟ خواهر و برادری نداره زخم زبون بزنه بره تا سال به سالم خونه پدریشو نبینه😏

ب خواهر و برادر چ 

همونقدر ک خونه پدر اونه خونه پدر خواهر برادرشم هست

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

خانه دار بیکار محسوب میشه؟ چه فرهنگ عجیبی دارید شماخانه داری یه انتخابه من خیلیارو میشناسم با وجود ت ...

فرهنگ؟ با این حرفش معلوم شد بی فرهنگه

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
نه من مشکلی ندارم همینجوری گفتم چون برام جالب بود

خیلیا مثل من از سر دلتنگی میرن من یه شهر دیگه هستم نمیتونم هر روز تو راه باشم وقتی ام میرم میمونم

کسی ام مشکلی نداره به جز خانومای نی نی سایت که تو هر چیزی دخالت میکنن

البته منظورم با شما نیست عزیزم با بعضی کامنتام