2777
2789
عنوان

چیکارکنم لاغرشم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 31 پست
پارسال ھمین موقع بود انقد گریہ میکردم 86کیلو شدہ بودم افتضاح پر شدہ بودم بہ خاطر داروھای ھورمونی رژی ...

آفرین بهت 👏👏👏

من خودم ۲۲ کیلو کاهش داشتم 

ولی الان بازم وزنم بالا رفته هر روز بخاطر ش گریه میکنم 

منم با کمک تاپیک ای همزن نی نی سایت کم کرده بودم ولی تنهایی نمیتونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه برنامه ای برا کالری شماری خوبه؟ 

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

چرا فکر می‌کنین با نخوردن میتونید کلی لاغر بشید؟؟

باید چربی بسوزونی.با چی؟؟ورزش

تو خونخ بارفیکس برو

پیاده روی برو

وسایل ورزشی های پارک هم خیلی خوبن مخصوصا خطرناک هاش😅

گله ای که سگش بی‌وفاست،چرا گرگ کشته شه؟؟

آفرین بهت 👏👏👏من خودم ۲۲ کیلو کاهش داشتم ولی الان بازم وزنم بالا رفته هر روز بخاطر ش گریه میکنم من ...

نزار برہ بالا ھمینکہ حس کردی یہ ذرہ وزن گرفتی لاغرکن  چون خیلی سختہ پروسہ لاغری

عضویت قدیم 95🤷‍♀️

عزیزم من یه عالمه راه امتحان کردم

یعنی یه عالمهههههه هااااا

از رژیم های مختلف تا قرص های لاغری مختلف مثل ایزی اسلیم و گلوریا و ... تا رژیم های عجیب و غریب و کالری شماری و یه عالمه کار دیگه🥲

ولی آخرش فقط به یه نتیجه رسیدم اونم اینه که باید غذاتو کم کنی، تمام وعده‌ های غذایی رو بخور ولی ظرفی که توش غذا میخوری رو کوچیک کن، برنج رو کم کن و سعی کن عادت کنی با چنگال بخوری غذاتو

اگه امکانش هست روبروی میز غذاخوریت یا هرجایی که غذا میخوری آیینه بزار و خودتو موقع غذا خوردن نگاه کن، اینم تاثیر داره تو افکارت راجب عادت کردن به کم غذا خوردن

شیرینی جات، قندها و چیزای شیرین رو کاملا حذف کن و من از این حذف شیرینی جات واقعا معجزه دیدمااا جدی بگیر اینو

خاله ی خودم یهو مریض شد و وزنش خیلی ام بالا نبود ، یعنی حدودا هفتاد و خورده‌ای بود ولی شکم خیلی بزرگی داشت

خلاصه بخاطر مریضیش دکتر ‌بهش گفت کاملا باید قند و شیرینی حذف بشه از زندگیت و یه مورد دیگه ام روغن غذاها بود که گفت دیگه باید تو خورشت و اینجور غذاها روغن کنجد یا زیتون به جای روغن مایع بریزی و روغنی که می‌ریزی خیلی باید کم باشه، خیلیییییی یعنی مثلا خشکه خشک باشه غذاها

و اینا باعث شد یهو خاله ی من تو سن ۵۵ سالگی شکمش بره تو و خیلی وزنش کم بشه 

الان از منم وزنش کمتره، معده اش هم عادت کرده به کم غذا خوردن و نمیتونه دیگه اصلا زیاد بخوره و چیزای چرب بخوره

اینا تجربیات من بود که واقعا با چشمای خودم دیدم چقدر تاثیرگذارهههه و یه چیز دیگه که دیدم دخترعموم بود که یهویی رفت دکتر تغذیه و رژیم براش نوشت ودختر عموم یهو خیلی وزن کم کرد ولی متاسفانه ول کرد و دوباره چاق شد ولی دکتر تغذیه هم عالیهه🤌🏻

من فقط به قدرت خودم ایمان دارم، میدونم که طبیعت همواره در حال کمک به پیشرفت کردن و خوشبخت شدن منه😊🤍🌻همیشه برای همه آرزوی خوشحال بودن دارم💌

عزیزم من یه عالمه راه امتحان کردمیعنی یه عالمهههههه هااااااز رژیم های مختلف تا قرص های لاغری مختلف م ...

منم ھمینطور رژیم گرفتم اما در روز یہ وعدہ غذا میخوردم 😂رژیم مرگ بار

عضویت قدیم 95🤷‍♀️
به نظر من اول مانکن .بعد کرفس بعد زیره

مرسی مهربون

باید حتما اشتراک بگیرم ؟

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤