عزیزم من یه عالمه راه امتحان کردم
یعنی یه عالمهههههه هااااا
از رژیم های مختلف تا قرص های لاغری مختلف مثل ایزی اسلیم و گلوریا و ... تا رژیم های عجیب و غریب و کالری شماری و یه عالمه کار دیگه🥲
ولی آخرش فقط به یه نتیجه رسیدم اونم اینه که باید غذاتو کم کنی، تمام وعده های غذایی رو بخور ولی ظرفی که توش غذا میخوری رو کوچیک کن، برنج رو کم کن و سعی کن عادت کنی با چنگال بخوری غذاتو
اگه امکانش هست روبروی میز غذاخوریت یا هرجایی که غذا میخوری آیینه بزار و خودتو موقع غذا خوردن نگاه کن، اینم تاثیر داره تو افکارت راجب عادت کردن به کم غذا خوردن
شیرینی جات، قندها و چیزای شیرین رو کاملا حذف کن و من از این حذف شیرینی جات واقعا معجزه دیدمااا جدی بگیر اینو
خاله ی خودم یهو مریض شد و وزنش خیلی ام بالا نبود ، یعنی حدودا هفتاد و خوردهای بود ولی شکم خیلی بزرگی داشت
خلاصه بخاطر مریضیش دکتر بهش گفت کاملا باید قند و شیرینی حذف بشه از زندگیت و یه مورد دیگه ام روغن غذاها بود که گفت دیگه باید تو خورشت و اینجور غذاها روغن کنجد یا زیتون به جای روغن مایع بریزی و روغنی که میریزی خیلی باید کم باشه، خیلیییییی یعنی مثلا خشکه خشک باشه غذاها
و اینا باعث شد یهو خاله ی من تو سن ۵۵ سالگی شکمش بره تو و خیلی وزنش کم بشه
الان از منم وزنش کمتره، معده اش هم عادت کرده به کم غذا خوردن و نمیتونه دیگه اصلا زیاد بخوره و چیزای چرب بخوره
اینا تجربیات من بود که واقعا با چشمای خودم دیدم چقدر تاثیرگذارهههه و یه چیز دیگه که دیدم دخترعموم بود که یهویی رفت دکتر تغذیه و رژیم براش نوشت ودختر عموم یهو خیلی وزن کم کرد ولی متاسفانه ول کرد و دوباره چاق شد ولی دکتر تغذیه هم عالیهه🤌🏻