2777
2789
عنوان

حس شیشم واقعیه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 46 پست
اسمم شیوامحمد حسش بهم واقعیه؟ میتونه پشتم باشه یاجا میزنه؟آینده ای باهاش دارم؟

حس خوبی ندارم نسبت به این آقا کلا بیخیال شو بشدت داره با احساستتون بازی میکنع🤷🏻‍♀️

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا که همشون گفتن پیمان میاد نیومده گلبم گرفته😭😂

بشین تا پیمان بیاد پیمان میخاس بیاد نمیرف😂😂

(شوخی ناراحت نشی) ولی جدی خودتو اذیت نکن دختر اونی ک رفته بیادم ارزش نداره راه رفتنو یاد گرفته نابود میشی....

من ندارم ولی رلم حس شیشمش قویه یا چشم‌سومش بازه هرچی میگه درسته واقعا

هستن همچین آدمایی اطرافم خیلی همه چیو میفهمن آدم میترسع دو کلام باهاشون حرف بزنه😂

حس ششم بعضی وقتا برام اتفاق افتاده فقط ینفر فاال ایینه میگرفت خیلییی عجیب بود همه چیزاش واقعی بود

اسمش چی بود؟ اینجاس؟ پروفایلش ابی رنگ نبود؟

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
حس خوبی ندارم نسبت به این آقا کلا بیخیال شو بشدت داره با احساستتون بازی میکنع🤷🏻‍♀️

گلی اسمم فاطمس فردا انجامش بدم دردسر نمیشه؟ 

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
اسمش چی بود؟ اینجاس؟ پروفایلش ابی رنگ نبود؟

نه کلا اینجا نیست روبیکا میگذفت برام هر سئوالی هم داشتم جواب میداد

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃