2777
2789
عنوان

ما بیشتر از اینگه فقر مالی داشته باشیم فقر فرهنگ داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست
به قول مامانم زمان قدیم به زور بچه هارو مینشوندن پای سفره عقد الان بچه ها خودش میرن پای سفره عقد این ...

متاسفانه یسری پدر و مادرا ها هم بچه رو اغوا میکنن بخاطر وضعیت مالی خوب پسر

یسری دیگه هم به اسم روشن فکری بچه رو ول میکنن نه میدونن بچه چه غلطی میکنه نه میدونن با کی میره بیرون

لطفاً لایک نکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا فقر مالی رو میشه یه جوری حلش کرد تا حدودی ولی فقر فرهنگی متاسفانه هیچ جوره حل نمیشه

کلی مطالعه هست که نشون میده فقر فرهنگی جامعه  نتیجه فقط مالیه، 

کلی مطالعه که نشون میده ضریب هوشی و ساختار. مغز بچه ها حتی در اثر فقر مالی تغییر میکنه ، 

با پایین اومدن رفاه جوامع، اعتقاد به خرافات و .. افزایش میکنه . 

شما رفاه امریکا و نروژ و …رو به مردم ما بده ، میبینی که از مردم ما با فرهنگ تر جایی پیدا نمیشه  

کلی مطالعه هست که نشون میده فقر فرهنگی جامعه نتیجه فقط مالیه، کلی مطالعه که نشون میده ضریب هوشی و س ...

مشکل از خودمون ما باید این رفاه امادا کنیم 

لطفاً لایک نکنید 

مشکل از خودمون ما باید این رفاه امادا کنیم

جامعه ای نیست که مردمشون خودشون رفاه رو‌اماده کرده باشن 

بچه ای که نروژ به دنیا مباد از روز اول همه خدمات پزشکی و دندان پزشکیش رایگانه و دولت بهش حقوق میده خودش و‌خونوادش چه تلاشی کردن ؟ 

رفاه رو کسی دیگه از روز اول براشون آماده کرده ! 

انقدر مردم رو مقصر جلوه ندین 

مردم ما خیلی زحمت میکشن 

متاسفانه با اون همه زحمت چندین برابر کشورهای دیکه ، نمیتونن رفاه لازم رو فراهم کنن

جامعه ای نیست که مردمشون خودشون رفاه رو‌اماده کرده باشن بچه ای که نروژ به دنیا مباد از روز اول همه ...

مردم وقتی میبینن دولت داره راه اشتباهی میره و به ضرر کشور کار میکنه باید بلند شه دولت شو اصلاح کنه منظورم از اینکه مردم باید خودشون ذفاه درست کنن این بود

لطفاً لایک نکنید 

مردم وقتی میبینن دولت داره راه اشتباهی میره و به ضرر کشور کار میکنه باید بلند شه دولت شو اصلاح کنه م ...

دیگه جاش نیست تو ابن سایت 

ولی مردم خیلی خیلی زحمت کشیدن 

از خیلی چیزاشون زدن 

این همه هزینه مالی و جانی دادن که یک نفر تو کشورای غربی حاضر نیست همچین هزینه و تاوانی رو بدن  

باز مردم مقصرن !! 

نه متاسفانه  

کلی مطالعه هست که نشون میده فقر فرهنگی جامعه نتیجه فقط مالیه، کلی مطالعه که نشون میده ضریب هوشی و س ...

عزیزم همچینم ادمای پولدار اهل مطالعه نیستن

من خیلی اطرافم میبینم و این روزا شاهدش هستیم که افراد جامعه بیشتر اسیر تجملات و چشم و هم چشمی ان تا کسب علم و فرهنگ 

نمونه بارزش اینقدر که تو ارایشگاها و کلینیک زیبایی شلوغه کتاب خونه ها و کتاب فروشی ها نیست 

همه ماها با هرمدلی که باشه دیگه یه گوشی هوشمند رو داریم میتونیم با یه سرچ ساده به کتاب های خوبی دست پیدا کنیم ولی اولین کاری که گوشی میاد دستمون اینه که میریم اینستاگرام

ما نمیخوایم فرهنگمون بالا بره وگرنه بازم باهر طبقه اقتصادی میشه ادم خودش رو وفق بده و تلاش کنه

کمترین کارش اینه میریم بیرون زباله نریزیم 

اصلا زباله ریختن ربطی به اقتصاد ادم نداره ولی بازم اینکار رو میکنیم پس نمیشه گفت فقر فرهنگی نتیجه صد درصدی فقر اقتصادیه

دیگه جاش نیست تو ابن سایت ولی مردم خیلی خیلی زحمت کشیدن از خیلی چیزاشون زدن این همه هزینه مالی و جان ...

ولی به نظرم مقصر خودمونیم ما باید دولت کنترل کنیم نه دولت ما رو

لطفاً لایک نکنید 

عزیزم همچینم ادمای پولدار اهل مطالعه نیستنمن خیلی اطرافم میبینم و این روزا شاهدش هستیم که افراد جامع ...

قبول دارم حرفتون

ولی من اگه شرایط مالیم خوب باشه بشدت علاقه دارم کتاب بخونم ولی با گوشی اون لذو ود کتاب نداره

گ

لطفاً لایک نکنید 

قبول دارم حرفتونولی من اگه شرایط مالیم خوب باشه بشدت علاقه دارم کتاب بخونم ولی با گوشی اون لذو ود کت ...

ما با پولی که صرف نت و ف.یلتر میکنیم برای اینستا میتونیم کتاب بخریم یا بریم کتاب خونه های شهرمون

ولی نمیخوایم 

من یبار خودم حساب کردم دست کم ماهی دویست تومن خرج نتمه این درصورتیه که با پنجاه تومن میتونم یکسال از کتابخونه شهرمون کتاب بخرم ولی نمیکنم چرا 

چون دیدن تجمل گرایی و چشم و هم چشمی غالب شده رو تک به تک لحظات زندگیمون

ما با پولی که صرف نت و ف.یلتر میکنیم برای اینستا میتونیم کتاب بخریم یا بریم کتاب خونه های شهرمونولی ...

اره راست میگی 

بعد کنکورم حتما همچین کاری میکنم

لطفاً لایک نکنید