2777
2789

● چه مدت زمانی تو نی نی سایت خواننده خاموش بودین ؟؟؟●

(( چند روز و چند هفته و چند ماه و چند سال داخل وب سایت ((نی_نی_سایت)) خواننده خاموش بودین 

و بصورت غیررسمی و بدون ثبت عضویت و کاربری 

تو سایت فقط خواننده تاپیکها و پیامها بودین و از چه تاریخی خواننده خاموشی شروع شد ؟؟؟ به چه علتی با نی نی سایت اشناییت پیدا کردین ؟؟ چه موضوعات و عنوان هایی رو سرچ و جستجو میکردین که با این‌ سایت آشنا شدین ؟؟ چه سال و تاریخی عضو و کاربریتون رو ثبت کردین به نویسندگی ؟؟ گذشته تو چه موقعیت و وضعیتی بودین الان تو چه وضعیتی و موقعیتی هستین ؟؟ متاهل بودین یا مجرد ؟؟ بیکار بودین یا شاغل ؟؟ مدرک دیپلم داشتین یا ادامه تحصیل میدادین یا فارغ التحصیل شده بودین ؟؟ اگر از کاربران و عضوهای قدیمی هستین خاطراتتون و تجربیاتتون چیه از عضو ها و کاربران و از الگوریتم و تغییرات و بروزرسانی های سایت ؟؟ ••• ))

••• دوستان و عزیزان گرامی قرار نیست به اجبار و تحمیلی جواب تمام سوالات رو بنویسین هرکدوم صلاح میدونین جواب و پاسخ بدین ولی اگر همه رو میخواین جواب بدین به خواسته خودتون کوتاه یا بلند کامنت کنین •••

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه هفته خواننده خاموش بودم 

سال ۹۹ عضو شدم 

سریال میخواستم زدم گوگل این سایتو اورد بالا واردش شدم 

اون موقع فکر کنم اول دبیرستان بودم اگه اشتباه نکنم الان دانشجوعم 😁🤣

بیکار بودم اون زمان‌

و حال روحی بدی داشتم اینجا اومدن افسرده ترم کرد حدود یسال دور بودم اوکی ک شدم دوباره برگشتم با این اکانت ولی هر ماه یبار شاید بیام 😁🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

۳ سال

بله عزیزم سه سال یه عمره 🙂🙂🤩🤩🤠🤠...چرا انقدر دیر کاربری و عضویتتان رو ثبت کردین گلم ؟؟ از اشناییتون خوشوقتم گلم ...

یه هفته خواننده خاموش بودم سال ۹۹ عضو شدم سریال میخواستم زدم گوگل این سایتو اورد بالا واردش شدم اون ...

بله گلم درسته ای جااانم موفق باشین دورتون بگردم عه چرا افسرده تر شدین ؟؟ کلا فاز نی نی سایت شبیه به شبکه اجتماعی توو**ییترر هستش گلم اونجا هم از دردهاشون میگن افراد و با هم میشینن همدردی و همذات پنداری میکنن ...

زنده و سلامت باشی گلم خوشوقتم از اشناییتون ...

فداتشم منم همینطور🌷عخشم اجازه نمیداد😂😂😂حتی اینستاگرام هم ندارم

دورازجونتون بلایا ازتون دور ...آخی ای جانم چه دلیل شیرینی 

خدا برای هم نگهتون داره گلم همیشه زنده و سلامت باشین ...

خوشبختم الان کارامو میکنم بیام سایت😂ی مدت از کارم اومدم بیرون خونه بودم خیلی اینجا بودم

بله گلم ای جااان آره واقعااا آدم معتاا**دش میشه بعد مدتی 

سلامت و زنده باشین همیشه عزیزم ...