2777
2789
عنوان

پدر شوهرم فیلم عروسیمون بابامو میبینع میگه بزنید بره

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا چقد بد راهنمایی میکنن اینجا.ولش کن پیرمرده مریضه یه چی گفتهبعد بعضی مردا رقص مردونه رو دوس نداد ...

عریزم؟؟؟؟؟؟؟

داره ب بابای اسی توهین میکنه 

بخدا آدم باید غیرت داشته باشه 

من میگم... اتفاقا من تو کل فیلم عروسیمفقط عاشق همین تیکه هستم چرا میزاری به خانوادت بی حرمتی کنن

هعی من خیلی وضعم خرابه

کلا اگر کسی آدم باشه صدمو میزارم

کسی که بد باشه با زبونم که همیشه آماده و مار غاشیه(قاشیه)هست در لحظه با خاک یکسانش میکنم

اگر آدم مثل من اطرافتون ببینین نظرتون چیه دربارش؟

‌‌‌

ببین یه چیزی بگم دلت خنک شه یدونه از پدر شوهرت تو فامیلمون که همیشه به بابای عروسیشون توهین می‌کرد مثلا جانستون خرابه و یه روزی تو خواب خفه میشه و اینا یهو خودش به بدترررررین شکل ممکن مرد ولی پدر عروسش با اسم هنوز زنده اس بعد هر شبم میاد خواب بچه ها و فامیل و حالش به شدت بده و داره عذاب میکشه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
عریزم؟؟؟؟؟؟؟داره ب بابای اسی توهین میکنه بخدا آدم باید غیرت داشته باشه

بابا خوب وقتی طرفش فهم نداره نداره چیکار کنه؟ زندگی خودش رو خراب کنه.

اصلا نباید اسی بره خونه اونا فیلم رو ببینه  ک بشنوه چی میگن

نه بخدا با حرص میگه انگار بابام مال پدرشو خورده

بگو اتفاقا من پدرمو هر طور که هست دوست دارم و اصلا خوشم نمیاد کسی بخاد کوچکترین حرفی بزنه ،پدرمن هیچ وقت در مورد لباس بقیه نظر نداده که بقیه بخوان در مورد لباس پوشیدنش تظر بدن