2777
2789
عنوان

دختری که بلوغ زورس گرفته رو باید کجا ببریم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خواهرمو دکتر غدد بردیم گف بفرسینش کلاس ورزشی و روزی یه تخم مرغ حتما بخوره و قرص کلسیم و زینک داد

من بخاطر اضافه وزنش نمیتونم زینک بدم .ولی شنیدم زینک خودش بلوغ زود رس میاره 

من بخاطر اضافه وزنش نمیتونم زینک بدم .ولی شنیدم زینک خودش بلوغ زود رس میاره

نه خب خواهر من بلوغش شروع شده دیگ علائمش زینک ایرادی نداره براش بعدم ازمایش گرف بعد دارو داد شمام ببر ازمایش بگیر ببین چی میده دارو کلاس ورزشی بفرسی وزنش پایین میاد

نه خب خواهر من بلوغش شروع شده دیگ علائمش زینک ایرادی نداره براش بعدم ازمایش گرف بعد دارو داد شمام بب ...

اره خیلی نگران وزنشم وزنش از من که سه تا زایمان کردم بالاتر چند کیلو.استخوناش درسته نگرانتم خیلی بخاطر وزن

متولد ۹۲ ما کلا خانوادگی ۱۲ تا ۱۳ سالگی همه پریود شدیم فک کنم خواهرمم همینحور بشه کلاس ورزشم برای ای ...

من خودم اول دبیرستان رفتنی پریود شدم ولی فکر نکنم دخترم مثل من بشه

اره خیلی نگران وزنشم وزنش از من که سه تا زایمان کردم بالاتر چند کیلو.استخوناش درسته نگرانتم خیلی بخا ...

حتما دکتر ببرش هم متخصص غدد هم تغذیه برو منم زمان بلوغم یه مقدار اضافه وزن داشتم مامانم دکتر تغذیه برد گف هم وزنت بالاس هم قندت لب مرزه رژیم بهم داد والیبال هم ثبت نام کردم خداروشکر حل شد