2777
2789
عنوان

از سینه هام متنفرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6058 بازدید | 198 پست
آره نرمال خوبنه کوچک نه بزرگحالا یک مدت سوتین اسفنجی بزن تو گرما بزار ببینی کوچک میشه می‌دونم بزرگ و ...

راستش تو اسفنجیا هیچی سایزم نمیشه😐 از بغلا میزنه بیرون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مثل این بود جنس پارچشم سفت بود من سایز ۸۵ ..۸۰وقتی اینو میپوشیدم انگار آب میشدن امیدوارم مثلشو ...

وای مرسی عزیزم 

بند قابل تنظیم نداره شل یا افتاده پاینمیستاد سینه ها؟

منظورتون از اب شدن کوچیک شدن سینه هاست یا راحتی؟

من فکر میکردم با ازدواج و اینا بزرگ میشه ولی نشد

امیدم به حاملگیه😅

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

وای مرسی عزیزم بند قابل تنظیم نداره شل یا افتاده پاینمیستاد سینه ها؟منظورتون از اب شدن کوچیک شدن سین ...

ن یعنی سینه هامو میچسبوند ب قفسه‌م بس ک سفتن کشاش

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
چقدر عاااالی از چه سایتی خرید کرده بودین؟مارکش چی بود؟

شما وقتی ورزش میکنی کاردیو میزنی یا هوازی اگه بزنی کلا چربی سوزی اتفاق میوفته و بافت سینه ایی ام کوچیک میشه حتما توی برنامه ورزشیت حرکات سینه با وزنه هم داشته باش کلا بدنسازی خیلی معروفه به این که بافت سینه ایی خانما رو کوچیک میکنه

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
چقدر عاااالی از چه سایتی خرید کرده بودین؟مارکش چی بود؟

عزیزم امیدوارم مثلشو پیدا کنی خواهرم از اصفهان گرفته بود من یادم نمیاد حیف رفته بودم مشهد جا گزاشتمش پارسال ..توام وقتی میری خرید بهشون بگو تمام کش میخوام لابد داشته باشن 

🍃برای خوشبخت شدنم ی صلوات میفرستی؟💐
عزیزم😂 من بعد ازدواج خیلی بزرگتر شد از 80 به 95 رسید

جدی؟ مال من همونه

البته خب من ژنتیکی لاغر و کوچولوعم ورزشم میکنم بیشتر آب میشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه