2777
2789
عنوان

از سینه هام متنفرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 198 پست

من با کوچیکی و بزرگیش مشکلی نداشتم‌اما موقعی که باردار شدم سینه هام افتاده و شل شدن☹️خیلی بده تو سن ۲۱ سالگی سینه هات اویزون باشه ..گفتم عمل لیفت میکنم هم هزینش بالا بود هم اینکه قصد بچه دوباره داشته باشم ممکنه دوباره همونطوربشه🥲کاش با بچه اول اینطور نمیشد خیلی اعتماد ب نفسمو میاره پایین

دخترم همه ی زندگیمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ازون تاپیکاست که خواننده خاموش زیاد داره و درخواست های دوستی که سرازیر بشه به سمت همه اونا که دارن اناتومیشونو بصورت واضحی توضیح میدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
منم همونو مصرف میکنم یا اسپیرونولاکتون سرو گردنم گر میگیره که دلم میخواداون لحظه بمیرم بخدا مخصوصا ب ...

عزیزم میفهمم 💔 ایشالا که زودتر سلامتیت و بدست بیاری و به اندام موردنظرت برسی😀❤

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  
من با کوچیکی و بزرگیش مشکلی نداشتم‌اما موقعی که باردار شدم سینه هام افتاده و شل شدن☹️خیلی بده تو سن ...

منم میترسم عمل کنم تو بارداری باز بزرگ بشه منم اعتمادبنفسمو کامل از دست دادم هیچی تو تنم قشنگ نیست همیشهباید چند سایز بزرگتر انتخاب کنم

واقعا راستهاگر راسته خوب نزن یک مدت باز بزرگ شه چاق شو بزرگ شهاسی بیا عزیزم این کار بر میگه با سوتین ...

دیگ نزدم ولی بزرگ نشد اجی همون کوچلو موند ...هرکاری میکنم چاق نمیشم اجی ۴۲ کیلوام قدم ۱۶۰💔

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم