2777
2789

سمت چپ شکمم پایین نافم از صبحی سر جلسه امتحان شدید درد گرفته اولش خیلی درد نداشت ولی همینطور میگذره بدتر میشه جوری که نمیتونم تکون بخورم توروخدا بگین برای چیه و چکار کنم

مامانم میگه شاید آپاندیس ولی مگه آپاندیس سمت راست نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو تاپیک مرگ هم دیدمت دختر چشمم خورد به امضات دلم گرفت چی باعث شده اینقدر ناراحت باشی

فداتشم آره دیگه منم قسمتم نبود خوشبخت بشم زندگی خوبی داشته باشم مادرم عرضه نداشت بزرگم کنه ۱۵ سالگی شوهرم داد خانواده شوهر داغون و خود شوهرم داغونتره الانم با دو تا بچه تو سن ۲۷سالگی دلم مرگ میخواد  

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

فداتشم آره دیگه منم قسمتم نبود خوشبخت بشم زندگی خوبی داشته باشم مادرم عرضه نداشت بزرگم کنه ۱۵ سالگی ...

دورت بگردم میفهمم چه قدر سختی گذروندی 

ولی الان که بزرگ شدی میتونی از پس خودت بر بیا 

به هر حال ازدواج با شوهرت هم دلخواهت نبود ولی اتفاقیه که افتاده تلاش کن تغییرش بدی اونطوری که دلت میخواد 

مرد جماعت مثل بچه است راحت تغییر میکنه فقط باید سیاست و زنانگی به خرج بدی 

فقط به فکر خودت و دو تا بچت باش بقیش مهم نیس 

خوش بگذرونین با چیزای ساده و حداقل اجازه نده بچه‌هات جور تو رو بکشن

دورت بگردم میفهمم چه قدر سختی گذروندی ولی الان که بزرگ شدی میتونی از پس خودت بر بیا به هر حال ازدواج ...

فداتبشم چقد حرفات آرامش بخشه ایشالا  که همیشه خودتو عزیزانت سلامت و شاد باشید ممنونم ازت

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

فداتبشم چقد حرفات آرامش بخشه ایشالا که همیشه خودتو عزیزانت سلامت و شاد باشید ممنونم ازت

فداتشم من 

بهترین رو برات میخوام

مامان منم تو سن پایین شوهر دادن بدون هیچ عشق و علاقه ‌ای 

تو سن پایین چندتا بچه به دنیا آورد بابام خیلی بد دهنی و بد رفتاری می‌کرد و دست بزن هم داشت 

من نوجوون بودم بابات فوت کرد بودنش یه مصیبت نبودنش هزار مصیبت دیگه مامانم خیلی زجر کشید ولی حداقلش ما بپه ها رو هر کدوم به یه جا رسوند شکرخدا الان حال خودش هم خیلی بهتر از قبله

فداتشم من بهترین رو برات میخواممامان منم تو سن پایین شوهر دادن بدون هیچ عشق و علاقه ‌ای تو سن پایین ...

خداروشکر ایشالا مادر گلت همیشه سلامت باشه آره درست میگی منم بخاطر بچه هام باید قوی باشم دعام کن فداتشم از پس این زندگی بربیام با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم خیلی اذیت میکنه دعا کن شوهرم راضی بشه  از این ساختمون خراب شده بریم 

به امید خدا عزیزم چشم دعات میکنم تو هم اگر صلاح دونستی با دل پاکت منو دعا کن

فداتشم حتما