2777
2789
عنوان

کیا با دست خالی طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 80 پست
فعلا که وکیل نداره خدا کنه وکیل نگیره وکیل من گفت شما رو پیش قسط یدونه حساب کن ولی خدا نکنه بیشتر با ...

گفتم وکیل خوب باشه یا خودش بیاد بگه من هیچی ندارم شاهد بیاره پیش قسط نمیده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی اطراف ما طلاق گرفتن..مرد داشته باشه به راحتی توقیف اموال میزنی.مشکل شما و بقیه ک نیمتونن بگیرن ...

پس من چی گفتم؟ خودم اینو بلدم منتهی الان هر مردی که خیانتکار باشه یا ی ایرادی داشته باشه چیزی ام بنامش باشه می‌ره بنام مادر یا خواهرش می‌کنه مثه شوهر من همه چیش بنام دیگرانه کارتخوان هاش بنام منو مادرشه و دیگه یعنی تو اداره ثبت و بانک و هر کوفت زهر ماری هیچی بنامش نیست 

الان مگه کسی شانس داشته باشه مردا همه زرنگ شدن الهی درد بی درمون بگیرن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

کاش حداقل مثل قدیم زندان میرفتن اونایی که مهریه نمیدن آدم دلش خنک میشد

حکم جلب هم میدن اتفاقا اگه سکه هارو ندن سر وقت ک اونم دردسر خودشو داره باید باز بری دادگاه مامور ببری دنبالش بگردی و ....

دیگه مجبوری همینکه معتاده بخدا دلت خنک میشه امیدوارم هیچوقت ترک نکنه داغون بشه بیوفته لای این جدولا

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

انشاالله موفقیت دخترتو ببینی اونموقع دلت شاد شه... خیلی سخته خیلی اگه پول بهت میده خوراک و پوشاک برا ...

مال من خرجمونو میده اما دست خودم نیست حالم اصلا خوب نیست همین یکی دو هفته پیش باز با یکی چت میکرد باهم دعوامون شد اولش زیر بار نمیره انکار می‌کنه بعد میگه آخرین باره الان باز امروز بهش مشکوک شدم مطمنم باز با یکی چت می‌کنه😭😭 

انشاالله موفقیت دخترتو ببینی اونموقع دلت شاد شه... خیلی سخته خیلی اگه پول بهت میده خوراک و پوشاک برا ...

اصلا خوشحال باش ک داری از ی آدم لول پایین بی ارزش جدا میشی همین معتاد بودنش کافیه شوهر من پولداره سرو وضعش خوبه ماشین مدل بالا زیر پاشه وجه اجتماعیش بالاس همه مردم قبولش دارن و دوسش دارن جدا بشم همه پشت سر من حرف میزنن میگن خوشی زده زیر دلش😔😔دردم که یکی دوتا نیست تازه من طلاق بگیرم مطمنم بره هرجا بهش زن میدن اینایی ک باهاش دوست میشن میدونن زنو بچه داره با این حال بازم ولش نمیکنن فکرشو بکن منو طلاق بده براش صف میکشن منم زورم میاد من بدبخت بشم این بعد منو بچم خوشبخت بشه😭 همش آرزوی مرگشو میکنم

خوب چون دو دنگ خونه به نام من قرار بود بزنه نمیدونستم رو قسط بندی مهریه هم تاثیر داره فکر کردم حداقل ...

ن بابا ماهی ی سکه کجا بود نمیدونی سکه چقدره ؟ ۵۰ میلیون!!! حتی اگه خونه بنام شوهرت بود هیچوقت ماهی یه سکه نمیشد 

😢

دیگه سه دونگ خونه بنامته مهریه میخوای چکار خواهر

حکم جلب هم میدن اتفاقا اگه سکه هارو ندن سر وقت ک اونم دردسر خودشو داره باید باز بری دادگاه مامور ببر ...

میدونم خیلی اوضاعش خراب میشه اتفاقا بعداز من چون الان کاملا مغزش پوکه

مال من خرجمونو میده اما دست خودم نیست حالم اصلا خوب نیست همین یکی دو هفته پیش باز با یکی چت میکرد با ...

خیلی حس بدیه واقعا درکت میکنم کاملا واسه من گوشی دسشویی میبردمیاد بیرون میگم چرا بردی میگه گوگل نگاه میکردم تو روبیکاش مخاطبین و دیدم اسمش نوشته دوست محمد عکس یه زنه خرابه ☹️