2777
2789
عنوان

هفته بیستم بارداری و طول سرویکس کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم این روزا رو تجربه کردم چقدر سختی کشیدم چقدر اشک ریختم شبا تا صبح نخوابیدم از استرس ولی عزم ج ...

درضمن من طول سرویکسم هفته ۲۰شده بود ۲۶شبی یه دونه شیاف میذاشتم خوابیده میرفتم دکترو ازمایش خوابیده میومدم خونه دیگ هیجا نمیرفتم کارامم مامانم میکرد فقط میرفتم سرویس بهداشتی حمومم دور به دور اونم روصندلی پنج دقیقه کلا

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

عزیزم اگه میتونی 106بار بسم‌الله الرحمن الرحیم بنویس توی کاغذ با صلوات حضرت زهرا بعد همیشه به پهلو راستت به لباست بزن خیلی خیلی خوبه واسه سقط انشالله بسلامتی سر موقع زایمان کنی 

کلا 🥲 دو روزه کلا اینجوریم

اگه اولین بارداریته کارت راحت تره فقط به پهلوی چپ دراز بکش توالت فرنگی استفاده کن شیاف بزار کاش میگفتی آمپولم بنویسه جاشو محکم تر میکنه

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
ممنونم ازت ❤️❤️

عزیزم من طول سرویکسم شکمی ۳۳ بود تازه لکه بینی هم داشتم با اینکه شیاف مصرف میکردم لکه بینیم ادامه داشت استراحت بودم هفته ۱۹ خیلی شدیدتر شد به لخته های کوچیک هم رسید دیگه همه چی رو خدا سپردم نذرکردم هفته ۲۰ لکه بینیم کامل قطع شد هنه چی رو از ته دل به خدا بسپر بدون اراده خدا برگ از درخت نمیفته حرف دکتر ول کن به متم میگف احتمال سقط و زایمان زودرس داری بچم ۳۹ هفته به دنیا اومد