2777
2789

سلام دخترا این مدت همسرم وضعیت مالیش خوب نبود چون خونه خریدیم و قسط و قرضمون زیاد شده من برای خونه طلاهام فروختم همسزمم ۳دونگ ب اسم من زد خلاصه همسرم پول طلب داشت از کسی قرار بود وقتی گرفت یا خونمون تعمیر کنیم یا پولش طلا بخرم حالا از چند وقت پیش گوشم پر کرد ک قسطو قرض دارم پول رو گرفتم از قرضم سبک کنم منم گفتم باشه ولی همه پول نابود نشه ک باهاش ی چیزی بخریم گف باشه فلان قد ازش برمیدارم  بوتیک لباس دارن و با باباش شریکن تو‌حساب و کتابا ب مشکل خوردن حالا پدرشوهرم گفته تو اتون پول رو بده بزاریم برای چک بعدا تو از مغازه بردار وقتی دوباره کاسبی اوکی شد اونا هیچ کاری برای ما نکردن حالا فهمیدن پول اومده دست ما سریع از چنگمون درش میارن بعد پدر شوهرم ۲تومن قرض داده بود شوهرم صدبار مادر شوهرم گفت الان شوهرم اون پول بده خونه مادرشوهرمم می‌ره اعصابم خورده

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عاقبت دوری و دوستی نکردن'چرا آخه اینهمه بهم‌میچسبین از اول

بعضی از زنها دست خودشون نیست که الان من شوهرم چسبیده بهشون و فقط خانوادش دارن ازش سواستفاده میکنن هرکاری میکنم بی فایدس برو تاپیکمو بخون

عاقبت دوری و دوستی نکردن'چرا آخه اینهمه بهم‌میچسبین از اول

دوری ودوستیه ولی خب تو کار شریکن من الان خونه مادر شوهرم ۵ماهه پامو نزاشتم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار