2777
2789
۱.۴ خیلی کمه؟

1.5 تا 4 طبیعی هست

1.4 نزدیک کف طبیعی هست

اما در کل کسایی که تو رنج پایین هستند باید زودتر به فکر باشند .

ورزش کنند . مکمل بخورند و اگر نیاز به درمان هست پیگیری کنند .

زودتر اقدام کنند برای بچه

سلام عزیزم چندسالته؟؟

یکم پایینه اما نه اونقد که باردار نشی نگران نباش 

حتما برو دکتر مکمل امگا ۳ ویتامین د کیوتن 

قرص اوابوست خیلی کمک کنندس 

منم ۳۰ سالمه ذخیرم یک هست 

با اصلاح سبک و پیاده روی دوساله ذخیره تخمدانم از یک پایین تر نیومده 

البته چندماهم داروی هورمونی خوردم که بی تاثیر نبود 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1.5 تا 4 طبیعی هست1.4 نزدیک کف طبیعی هستاما در کل کسایی که تو رنج پایین هستند باید زودتر به فکر باشن ...

من آندومتریوز دارم ، این لعنتی ذخیره تخمدان رو کم میکنه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
سلام عزیزم چندسالته؟؟یکم پایینه اما نه اونقد که باردار نشی نگران نباش حتما برو دکتر مکمل امگا ۳ ویتا ...

اخه شوهرمم مشکل کمبود اسپرم داره ای وی اف نکنم چیکار کنم؟! 

اخه شوهرمم مشکل کمبود اسپرم داره ای وی اف نکنم چیکار کنم؟!

ای وی اف کن عزیزم اشکالی نداره که زودترم باردار میشی 

من اینارو گفتم انجام بده که خدایی نکرده یائسگی زودرس نگیری 

حتما پیاده روی کن 😘

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
میری برای کاشت ؟ نگران نباش تخمک کشی خیلی با ذخیره کار ندارهمهمتر درمان پلی کیستیک هست . البته اگر ش ...

خب چرا میگن کم میشه اخه من نگرانم نمیدونم ب حرف کی اعتماد کنم

چشم

راستی یک روش جدیدم اومده prp تخمدان 

خیلی زودتر باردار میشی 

کدوم شهری؟؟؟

بوشهر

اهان من مشهدم 

یک دکتر اینجا اینکارو انجام میده 

اگه دوست داری تو نت بزن دربارش بخون