2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112285 بازدید | 810 پست

خدا خیرت بده فردا نهار خودم تنهام مونده بودم چی بخورم املت درست میکنم با پیاز و نارنج و سبزی خوردنی  میزنم به رگ

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما رستوران دارید ؟قبلا کاربریتونو آخه ندیدم طبق تاپیک های قبلیتون میگم

رستوران نه اما فودتراک بله دارم 

چند روزه اکانت زدم اینجا که واقعا جمع پرانرژی رو دیدم و لذت بردم 😎🌹🙏

Chef Makola

رستوران نه اما فودتراک بله دارم چند روزه اکانت زدم اینجا که واقعا جمع پرانرژی رو دیدم و لذت بردم 😎� ...

موفق باشید 

کاربری دست منو دختر خالمه که من دانشجو هستم و اون نیمه دانشجوچون  داره واسه کنکور میخونه ولی یه ترم مرخصی گرفته مثل قبلاً خود من 😄پس لطفاً نگید چرا تاپیکا کمی متناقضه مرررررسی ♥️
وای عالیهه ماشالله ۹۰ لایک خورده😂 دستورش میگید مال من خوشمزه نمیشههه

شما اول باید از گوجه هاتون خودتون رب درست کنین بعد اون رب رو می‌زارین رو حرارت کمتر از معمولی یعنی کم ولی نه خیلی 

بعد تفت میدید هر موقع حس کردید خشک داره میشه بهش آب جوش اضافه میکنید تا حسابی خوش رنگ بشه بعد حرارت رو بالا میبرید تخم مرغ و ادویه رو میزنید و ... نوش جون میکنین

Chef Makola

آدرس بدین بپزم پیک کنم 😁😁😅

تشکر ازلطف شما

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
شما اول باید از گوجه هاتون خودتون رب درست کنین بعد اون رب رو می‌زارین رو حرارت کمتر از معمولی یعنی ک ...

ممنونم وقت گذاشتین توضیح دادین

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️💍