2777
2789
عنوان

نظرتون رو کدوم خواستگاره

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا و از همین میترسم نکنه بعد از این دیگه کسی اینجوری عاشقم نشه

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بنظرم عشقو بچسبت

من اصلا این حرفو قبول ندارم که میگن عشق بعد از ازدواج به وجود میاد و برای همین پسر دومی رو بهت پیشنهاد میکنن.

بنظرم اگر واقعا بین تو و پسر اولی عشق باشه، همین عشق میتونه وادارش کنه دنبال ادامه تحصیل و مدرک بالاتر باشه،میتونه بخاطرت تغییر شغل بده ، تغییر ظاهر بده و هرچیز دیگه ای رو میتونید توی جفتتون و زندگی مشترکتون باهم تغییر بدید .عشق معجزه میکنه ولی پول و تحصیلات پسر دومی کاری رو از پیش نمیبره.

بهتره به دل خودتم نگاه کنی...کدوم یکی بیشتر به دلت میشینه...راستش از نظر موقعیت اجتماعی برای اینده و برای فرزندان خب شغل پرستاری بهتر از سوپر مارکته....همه اینارو باید بسنجی...اما خب سختیهای خودشم داره...بعدم کی گفته سوپر مارکتی درامدش زیادن...نه فکر نکنم اونقدراهم زیاد باشه...بستگی به خیلی چیزا داره

باید ببینی ملاک خودت از زندگی چیه خوب شرایطا وسلیقه ها فرق داره یکی دوست داره بعد از ازدواج عاشق بشه یکی قبل ازدواج یکی شرایط مالی براش مهمه یکی زیاد مهم نیست باید اول ببینی خودت چی دوست داری تو زندگی متاهلی بدست بیاری کنارمی آرامش داری ترس به دلت راه نده 

اولی رو نمیدونی درامدش در چه سطحیه خونه ماشین دارن؟

ماشین ۲۰۶ داره خونه هم میتونه اجاره کنه مغازه هم ک داره

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆