2777
2789
میخای ۳۰سال توی یه جای تاریک بمونی اونجا؟توی برنامه زندگی پس اززندگی اکثر تجربه گرهامیگفتن بدترین جا ...

من از همه چی خسته ام شعار نمیدم واقعا خسته‌ام روحم خسته‌اس ۱۱, ساله دارم خدارو صدا میزنم ۱۱ ساااال 

به معنای واقعی کلمه خسته ام پنج بار خواستم خودکشی کنم اما با شستشوی معده دوباره انگار نه انگار 

واقعا دلم نمیخواد باشم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من از همه چی خسته ام شعار نمیدم واقعا خسته‌ام روحم خسته‌اس ۱۱, ساله دارم خدارو صدا میزنم ۱۱ ساااال ب ...

عزیزم پس این همه آدم چیکارکنن

اوناهم دردوغم ومشکلات دارن 

منم الان که دارم اینارو مینویسم یه لحظه هم حاضرنیستم تودنیابمونم وقتی ازم میپرسن آرزوت چیه تودلم میگم فقط مرگ 

واقعافقط مرگ خوشحالم میکنه 

اما میخوام تسلیم خدا باشم تاجایی که میتونم تلاشمو بکنم اما نتیجه نداد به تقدیرخداسرخم کنم 

افسردگی بدترین بیماریه که آدم میتونه بگیره 

سعی کن حالتوخوب کنی حتی برای یه مدت کوتاه 

اون افکار ازسمت شیطانه هیچوقت امیدتوازخدا قطع نکن 

عزیزم پس این همه آدم چیکارکنناوناهم دردوغم ومشکلات دارن منم الان که دارم اینارو مینویسم یه لحظه هم ح ...

من از وقتی خودم رو شناختم در عذابم اصلا نفهمیدم بچگی ینی چی نمی‌فهمیدم نوجوانی یعنی چی نفهمیدم جوانی یعنی چی 

اصلا نفهمیدم زندگی یعنی چی مدام در عذابم و دلم نمیخواد اصلا درموردش با کسی حرفی بزنم انقد از درون داغونم انقد آشفته‌ام واقعا دیگه نمیتونم مگه ی آدم چقد می‌تونه تحمل کنه مگه چقد میتونی صبر کنی : هیچکس هیچوقت حال منو نفهمید من هیچوقت هیچ‌کس رو نداشتم باهاش حرف بزنم هیچکس پشتم نبود همیشه ی آدم تنها ی آدم درونگرا بودم مادرم هیچوقت پشتم نبود پدرم هیچوقت نتونستم بهش تکیه کنم بردارم هیچوقت کنارم نبود خواهری نداشتم که باهاش حرف بزنم ی ساله نمیتونم بخوابم ی ساله دیگه شدم ی آدمی دیگه ای هیچوقت خوشحال نبودم واقعا من نفهمیدم زندگی یعنی چی واقعاااا ندوستم هیچوقت درک نکردم وقتی آدم میگه خوشحالم خوشحالی ینی چی 

من واقعا خسته‌ام 

واقعا خسته‌ام 

من از وقتی خودم رو شناختم در عذابم اصلا نفهمیدم بچگی ینی چی نمی‌فهمیدم نوجوانی یعنی چی نفهمیدم جوانی ...

متاسفم که اینقدرزندگی سختی داشتی😞....درکت میکنم واقعا...امیدوارم به زودی حال دلت خوب بشه 

لطفاخودتم تلاشتو بکن پیش یه روانپزشک برو اشکالی نداره که یه مدت قرص ضدافسردگی بخوری 

منم میخوردم بعدش به پادکستای استادپناهیان گوش دادم افسردگیم خیلی درمان شد 

اسم اون پادکستا تنهامسیرهست ۴۰جلسه اس 

زندگی اونجوری که مامیخوایم پیش نمیره آدمارو نمیشه عوض کرد اما خودتو میتونی عوض کنی بایدبرای خودت وقت بزاری برای حال خوبت برای استراحت دادن به ذهن وروحت......خیلی وقتا خودمون میشیم بنزین روی آتیش میبینی مشکلات هست اما نه دراون حدی که اغراق میکنیم بامنفی بافی وغم خوردن غموغصه هامونو دوبرابرمیکنیم.....