2777
2789
عنوان

الان یه چیزی شنیدم فکرم خیلی بهم ریخته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1768 بازدید | 103 پست
اون جمع نمیکنه خودشو وقتی کسی نمیدونهزن هم اگه بهش بگین میره باباهه رو پر میکنه میندازه به جون بچه ه ...

تکلیف روشنه ،فقط باید یه کاری کنن زنه بترسه و جمع کنه خودشو ،والا باباش تصمیمش معلومه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون جمع نمیکنه خودشو وقتی کسی نمیدونهزن هم اگه بهش بگین میره باباهه رو پر میکنه میندازه به جون بچه ه ...

بلاخره بگم به بابام یا نگم😔 به نظر خودمم جالب نیس رومون تو روی هم باز شه. غیر مستقیم بگم به خودش اومد بلکه

بلاخره بگم به بابام یا نگم😔 به نظر خودمم جالب نیس رومون تو روی هم باز شه. غیر مستقیم بگم به خودش او ...

بستگی به اخلاقای خودش داره

اگه رابطه ای شکل گرفته باشه حتی ممکنه شماهارو بزنه و بگه دلم میخواد

ممکنه هم خجالت بکشه یا انکار کنه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
گفتم من که ، برنامه ضبط تماس نصب کنید

واسه اینکار باید به خواهرم بگم 

اونم دلم میسوزه نمیخوام زیاد درگیر بشه یا یه وقت چیز بدی بشنوه. شایدم نتونه نصب کنه چون میگه رو گوشیش حساسه