2777
2789

به نظرتون وقت میشه در کنار دانشگاه کار کرد⁉️

آخه هرکسی هم به دانشجو کار نمیده اکثرا تمام وقت میخوان

سابقه کاری میخوان که من کلا اولین‌بارمه میخوام کار کنم

درآمدش ماهی دو سه تومن هم باشه کارم راه میوفته ولی نمیدونم برم چه کاری

خودم نظرم آنلاین‌شاپ بود ولی نمیخوام لوازم آرایشی بیارم بجز این هم نمیدونم چی بیارم

آها اینم بگم خوابگاهی هستم تو یه شهر جنوبی کوچیک که خیلی توش کار پاره وقت پیدا نمیشه مناسب شرایطم باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از شدن که میشه خیلی شرکت ها دیدم نیرو میخوان با دانشجو همکاری دارن. یا عصرا بری زبان تدریس کنی اگه ز ...

آخه من تو یه شهر کوچیکم همچین فرصت‌های شغلی نیست یا من ندیدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کارای کامپیوتری بلدی پروژه بگیری دورکاری کار کنی؟

خودم رشته‌ام مهندسی کامپیوتر  هست

ولی فعلا ترم اولم اونقدرا بلد نیستم که کار کنم

بستگی ب نوع کارش داره اگ کارفرما نداشته باشی راحتتری من خیاطی میکنم

دقیقا منم دنبال یه کاری‌ام که واسه خودم باشه کارفرما نباشه

مثل آنلاین‌شاپ و اینا

چرا دوست نداری لوازم آرایشی بیاری من آوردم خیلی ام خوبه درآمد خوبی داری

چون دلم نمیخواد محصول کپی و فیک بیارم

اصل هم گرونه

دقیقا منم دنبال یه کاری‌ام که واسه خودم باشه کارفرما نباشهمثل آنلاین‌شاپ و اینا

چرا ت خوابگاه یکاریو شرو نمیکنی 

مثلا اصلاح ابرو و اینا البته اگ بلدی

یسری چیزام میتونی بفروشی ت خوابگاه چون بچه های خوابگاهی عموما ت شهر غریب زیاد جایی رو نمیشناسن براشون راحتتره 

من خودم صحبت کردم هفته ای ی روز برم خوابگاه اگ سفارشی چیزی داشتن بگیرم 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
خوب بگو جای خوب نمیشناسم روبیکا داری

عزیزم ربطی به جای خوب نداری من کلی تحقیق کردم کلی محل خرید میشناسم که هم اصل دارن هم فیک

نود درصد محصولات تو بازار ایران فیک هستن و اونایی که قیمتشون مناسبه فیک و کپی هستن

اصل رو هم از هرجا بگیری ارزونش نیست چرا که شرکت اصلی نمیاد با قمیت خیلی پایین محصول رو بده بیرون که به پول ما قیمتش مناسب دربیاد

چرا ت خوابگاه یکاریو شرو نمیکنی مثلا اصلاح ابرو و اینا البته اگ بلدییسری چیزام میتونی بفروشی ت خوابگ ...

از بند انداختن و اینا خوشم نمیاد و بچه‌هایی هم هستن که رایگان بند میندازن

خرید هم یا بچه‌ها خودشون میرن یا مسئول بوفه سفارش میگیره براشون میاره