2777
2789
اقدامی

آره ۳ ۴ ماهه .. بعد از ۶ ۷ سال خونه داری .. اقدام نمیشه اسمشو گذاشت هفته ای یبار بود

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممممپس امکانش هست😍

خداازدهنت بشنوه🥰😍🫠🫠🫠 خیلی ذوق کردم  میخامم ب خودم امید واهی ندم ولی دوروز پیش از تهوع ازخواب پریدم صبح بود .. چن روز تهوع داشتتم تازه امروز بهتر شدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

خداازدهنت بشنوه🥰😍🫠🫠🫠 خیلی ذوق کردم میخامم ب خودم امید واهی ندم ولی دوروز پیش از تهوع ازخواب پر ...

اوخودا

نانازی ایشالایه نی نی خوشمل گلم

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

نمیدونم منم اینطور بودم ولی ده بار بعد تکرارش کردم😁

خخخ الان بنظرت من کی تکرارش کنم؟

۶ دی موعدم بود که نشدم الان ۸ ام شده 

اره دیدم راستش خودم چندبار اینطوری بعد یک ساعت افتاد منفی شد ولی بار اخر یه هاله کمرنگ ولی همون لحظه ...

الان بیبی چکی  که اولش منفی بشه ولی  یکساعت بعد هاله بیوفته چیع؟

فردا صبح که بیدار شدی دوباره تکرارش کن

الان بیبی چکی که اولش منفی بشه ولی یکساعت بعد هاله بیوفته چیع؟

الان بیبی چکی که اولش منفی بشه ولی یکساعت بعد هاله بیوفته چیع؟

میگم منم اینطور شد بی بی چکم ولی باردار بودم.ان شاالله شمام بارداری.چون مدت زیادی از موعدت نگذشته واسه همین بعد چند ساعت نشون میده.

میگم منم اینطور شد بی بی چکم ولی باردار بودم.ان شاالله شمام بارداری.چون مدت زیادی از موعدت نگذشته وا ...

آهاا باش عزیزم دوباره بنظرت کی بیبی چک بزنم ک دقیق دربیاد چن روز دیگه ؟؟

میگم منم اینطور شد بی بی چکم ولی باردار بودم.ان شاالله شمام بارداری.چون مدت زیادی از موعدت نگذشته وا ...

انشالله گلم مرسی