2777
2789
عنوان

مطمئنم خواهرشوهر من رومخ ترین خواهرشوهر جهانه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 57 پست
چقد خوب گفتی دختر😄من هرکس هر حرفی بهم بزنه فرداش جوابش میاد تو ذهنم.روزی که مادر شوهرم درمورد جنسیت ...

یعنی چی؟ 

مادرشوهرت بهت گفت مثلا چرا بچت فلانه؟

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین توبه جواب دادی

البته من حال ندارم انقد براشون حرف بزنم

نهایت تو این موقعیت میگفتم به پی پی بچه ی نداشتم و تمام😂

اتفاقا  یه روانشناس  صحبت می‌کرد میگفت     جواب بدین    نذارید بعدا جنگ روانی تو مغزتون با خودتون اتفاق بیوفته ...

در مقابل توهین تیکه و متلک  کوتاه اومدن  مساوی میشه با نوشخوار فکری،تو حموم موقع استراحت همه جا داریم تو ذهنمون جواب طرف رو میدیم. 

اینطور یا بار جواب بدین خودتون رو راحت کنيد ‌. بعدا هم طرف میفهمه که چرا محلش نمیدین از چی ناراحت شدین و حد خودش رو میدونه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
چه خوب بود اون جمله ی قرار نیست بگه عمه و میگه خانوم! آفرین بهت.واقعا درسته. بچه ی ادم باید به کسی ب ...

آره عزیزم. بچه از کسی که به عنوان خویشاوند براش تعریف بشه انتظار توجه و محبت داره. و در مقابل خویشاوند آسیب پذیر میشه.

بله،خدا بعد سال ها به ما بچه داد.روزی که جواب سل فری اومد و بعد چندماه اضطراب و توسل خیالمون از سلام ...

عزیزممم ایشالا به سلامتی دنیا  بیادقشنگمممم 

واقعا نمیدونم چی بگم 

همه شون همینن  الان اگه یکی به درختر خودشون گفته بود قیامت راه مینداختن 

انشاالله همیشه سلامت باشن✨ به خدا بچه دختر و وسر نداره هر کدوم شیرینی خودشو داره چه راحت دل میشکنن ...

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

فداتون شم 

چرا؟ ببین واقعا ارزشش و نداره مخصوصا که الان بارداری 

ببین واقعا به این نتیجه رسیدم مردم فقط حرف میزنن غریبه یا آشنا 

یکی لاغر باشه میگن پول نداره چیزی بخوره مسخرش میکنن 

یکی چاق باشه مسخرش میکنن فلانه 

یکی معمولی باشه میگن معلوم نیست چند تا عمل کرده اینطوریه !! 

واسه چی میخوای خودت و ناراحت کنی ارزشش و داره؟ بخند بهشون هر وقت این حرفا رو زدن😂

ارع به خدا به شدت حرفاش  قبول دارم 

اون بچه قراره با شما زندگی کنه  

ایا اسمش میره تو شناسنامه اون ها؟ نهایتت هفته ایی ۴ بار ببینتش 

بچه سالم و سلامت باشه خودش یه دنیاس

اتفاقا یه روانشناس صحبت می‌کرد میگفت جواب بدین نذارید بعدا جنگ روانی تو مغزتون با خودتون ات ...

کاملا موافقم

من چهار سال همه اش گفتم حرمت نگه دارم سکوت کنم خودشون متوجه زشت بودن رفتارشون میشن ولی ببین هر طال بدتر شدن. جری تر، دریده تر، گستاخ تر ...

الان مدتیه جواب میدم. واقعا اعصابم آرومه