جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اینقدر از این دویست تومنها اومده و رفته اینم روش میاد و میره
حالا که خریدتو کردی کوفت خودت نکن چی میشه یه بار هم دویست بیشتر واسه خودت خرج کنی
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
حالا ازش لذت ببر منم دمپایی خریدم هر وقت نگاهم بهش می افته میگم چقدر جو گیر شدم خریدم
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم کاریه که شده توکلت به خدا باشه ولی خوب راستش منم همین یه ساعت پیش داشتم فکر میکردم منی که وضع مالی خانوادم خوب نبود نباید با همسرم ازدواج میکردم اینطوری دو تامون بدون آینده شدیم اگه اون میرفت سراغ یه خانواده پولدار منم شاید آدم مرفه تری سراغم میومد و اینطوری خوشبخت تر بودیم هر دومون