2777
2789
عنوان

سر دویست تمن دارم سکته میکنم

211 بازدید | 16 پست

دویست خزارتمن دادم یه چیز بیخود گرفتم 

خیلی حالم بده ببین وقدر بدبختم دویست هزارتمن برام خیلیه 

حالا که درس نخوندم شغل خوب ندارم حداقل کاش با یه آدم پولدارتر ازدواج کرده بودم اینو که دیگه میتونستم 

همون اول یه نه میگفتم به شوهرم الان انقدر بدبخت نبودم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر از این دویست تومن‌ها اومده و رفته اینم روش میاد و میره

حالا که خریدتو کردی کوفت خودت نکن چی میشه یه بار هم دویست بیشتر واسه خودت خرج کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

حالا ازش لذت ببر منم دمپایی خریدم هر وقت نگاهم بهش می افته میگم چقدر جو گیر شدم خریدم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اینقدر از این دویست تومن‌ها اومده و رفته اینم روش میاد و میرهحالا که خریدتو کردی کوفت خودت نکن چی می ...

اخه دسمال مرطوب یچه خریدم من کپچیک لازم داشتم این بزرگه خیلی توشه چه فایده داره

حالا تو خوبی 😐من ی بستنی خریدم پنجاه تومن تا اومدم لیسش بزنم ریخت زمین اصلا از صبحه افسرده شدم حیف ...

باهزار بدبختی قطره خریدم برای بچم برد گداشت روی شوفاز نفهمیدم مجبورشدم پرتش کنم .باورکن گریه کردم .نه بخاطر یه قطره بخاطر اینکه چهقد بدبختم که بخاطر پولش  بچه رو دعواکردم 

عزیزم کاریه که شده توکلت به خدا باشه ولی خوب راستش منم همین یه ساعت پیش داشتم فکر میکردم منی که وضع مالی خانوادم خوب نبود نباید با همسرم ازدواج میکردم اینطوری دو تامون بدون آینده شدیم اگه اون میرفت سراغ یه خانواده پولدار منم شاید آدم مرفه تری سراغم میومد و اینطوری خوشبخت تر بودیم هر دومون