2777
2789

کاملا ربط داره به فصل یک 

به نظرم فصل یک خیلی بهتر بود 

اصلا از دو خوشم نیومد بجز یکی دو قسمت

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باحال بود تنها ضعفی که داشت چون فیلم حول شخصیت اصلی بود روی شخصیت های اصلی خیلی تمرکزی نبود و ادن حس همزاد پنداری باهاشون نداشت که احساساتی بشه برخلاف فصل یک بقیه چیزا اوکی بود البته اینم بگم باید منتظر فصل ۳ باشیم چون ادامه داره

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

باحال بود تنها ضعفی که داشت چون فیلم حول شخصیت اصلی بود روی شخصیت های اصلی خیلی تمرکزی نبود و ادن حس ...

چه قشنگ نظرتو گفتی برامون

به نظر فیلم باز میای

فیلم درخواستی داری برات بذارم؟

چه قشنگ نظرتو گفتی برامونبه نظر فیلم باز میایفیلم درخواستی داری برات بذارم؟

ممنون فیلم باز که چه ارز کنم😅😅نقد فیلما رو همیشه میبینم از اونجا یاد گرفتم چی مهمه هر چند خبره نیستم نمیدونم یعنی فیلم هیجان انگیز اگه بود 

ممنون فیلم باز که چه ارز کنم😅😅نقد فیلما رو همیشه میبینم از اونجا یاد گرفتم چی مهمه هر چند خبره نیس ...

خارجی؟ ژانرش ترسناک باشه یا اکشن و درام اینطورا؟

اصلا تا حالا رفتی توی تماشاخانه ی نی نی سایت؟

خارجی؟ ژانرش ترسناک باشه یا اکشن و درام اینطورا؟اصلا تا حالا رفتی توی تماشاخانه ی نی نی سایت؟

نه اصلا نمیدونستم تماشاخانه داره اره خارجی ترسناک یا اکشن