2777
2789
عنوان

خانومای متاهل باتجربه از کجا بفهمم شوهرم چشه خیلی مستاصلم

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست

شوهر منم چند سال پیش همین جوری بود اینقد ناراحت بود انگار خدای نکرده باباش مرده 

بعد از چند وقت بالاخره زحمت کشید گفت دوستش که بهش پول داده بوده باهاش کار کنه گفته جنسا تو گمرک موندن و پولش به باد رفته

البته حق داشت سرمایه ای بود  که خیلی با سختی جمع کرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد اصلا اگه مشکل کارشه چرا از من‌دور شده

آقایون که نمیتونن همزمان هم به تو توجه کنه و هم فکر یه راه حل برای مشکلش باشه 

کلا آدمای ساده و تک بعدی ای هستن 

اگه طولانی شد بشین درست و حسابی باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه 

بنده خدا خودش واضحه گفته توی کارم مشکلی هستخودتم میدونیدیگه ته چیشو میخوای دربیاری؟شریک زندگی برای د ...

منم درکش میکنم بخدا هیچی نمیگم که تو اعصابش بره ولی اخه اگه مشکلش کارشه چرا از من دوری میکنه این حال منو بد کرده وگرنه اصن هر مشکلی باشه بالاخره حل میشه

منم میدونم کارش به مشکل خورده ولی مگه با دوری از من و ناراحت بودن حل میشه

دوری که خوبه 

من شوهرم با من دعوا داشت چپ و راست بهم فحش میداد دستش به دوستش نمی رسید عقده هاشو سر من خالی میکرد تازه من اول مخالف بودم بده به دوستش یواشکی داده بود برا همینم می ترسید بگه چه گندی زده

شوهر منم چند سال پیش همین جوری بود اینقد ناراحت بود انگار خدای نکرده باباش مرده بعد از چند وقت بالاخ ...

منم حس میکنم یه درگیری مالی براش پیش اومده ولی این نگرانم میکنه که محبتش نسبت به قبل کم شده  محبت همسرشما هم کم شده بود؟

دوری که خوبه من شوهرم با من دعوا داشت چپ و راست بهم فحش میداد دستش به دوستش نمی رسید عقده هاشو سر من ...

عزیزم🥺چقد این مردا تو مشکلات رفتاراشون با ماها فرق میکنه پس طبیعیه این رفتاراش

اگه اینجوری باشه عیب نداره بالاخره مشکل توهمه زندگیا هس ولی همش فکرای بد میاد تو سرم

نه عزیزم می‌دونم روزای بدی رو میگذرونی ولی باور کن اون براش سخت تره .باهاش بد خلقی نکن سعی کن براش آرامش باشی. انشالله که مشکل همه حل بشه