کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم من دو روز قبل پریودم داشتم میرفتم دکتر زنان همینجوری معاینه شم گفتم حالا یه بیبی بزنم چون تو ا ...
به سلامتی عزیزم
ببین من هفته پیش ۵_۶روز لکه بینی داشتم،حالاهم 4روزاز موعدم گذشته، بی بی هم منفی شد
از طرفی سینه درد دارم،،به نظرت چرا
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عزیزم ۴ روز بعد موعد الان نمیتونی باردار باشیممکنه باشی ولی الان نشون نمیده
منظورم اینه باید۴ام پری میشدم ولی نشدم،الانا نشون نمیده؟؟🤔