2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 108 پست

اسی بی بی چک زدی؟ چند وقت بعد موعدت؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی بی بی چک زدی؟ چند وقت بعد موعدت؟

عزیزم من دو روز قبل پریودم داشتم میرفتم دکتر زنان همینجوری معاینه شم گفتم حالا یه بیبی بزنم چون تو اقدام بودم

زدم همونجا مثبت شد 

دوباره دو تا دیگه زدم اونام مثبت شد

عزیزم من دو روز قبل پریودم داشتم میرفتم دکتر زنان همینجوری معاینه شم گفتم حالا یه بیبی بزنم چون تو ا ...

به سلامتی عزیزم

ببین من هفته پیش ۵_۶روز لکه بینی داشتم،حالاهم 4روزاز موعدم گذشته، بی بی هم منفی شد‌

از طرفی سینه درد دارم،،به نظرت چرا

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
به سلامتی عزیزمببین من هفته پیش ۵_۶روز لکه بینی داشتم،حالاهم 4روزاز موعدم گذشته، بی بی هم منفی شد‌از ...

عزیزم ۴ روز بعد موعد الان نمیتونی باردار باشی

ممکنه باشی ولی الان نشون نمیده

به سلامتی عزیزمببین من هفته پیش ۵_۶روز لکه بینی داشتم،حالاهم 4روزاز موعدم گذشته، بی بی هم منفی شد‌از ...

سینه درد و من قبل از اقدامم هم داشتم هرماه دو هفته ده روز قبل پریود

به دکترم گفتم گفت چیز مهمی نیست

عزیزم ۴ روز بعد موعد الان نمیتونی باردار باشیممکنه باشی ولی الان نشون نمیده

منظورم اینه باید۴ام پری میشدم ولی نشدم،الانا نشون نمیده؟؟🤔