2777
2789
چه جوری من شانس ندارم اگر بذارم یکی میگه بدم میاد ازین اهنگ یکی دیگه یه چی میگهچجوری شماها سواستفاده ...

بی کلام بذار عزیز

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دبیر فارسی ما اهنگ بی کلام میذاره خیلی خوبه

از چه فرصتی استفاده میکنه که اهنگ بذاره مثلا تایم استراحت که حرف میزنید یا تمرین حل میکنید؟

نظر منم اهنگ بی کلامه

صداشو چقدر میذاره بالا متوسط یا کم یا خیلی کم...

ببخشید من خیلی دلم میخواد کلاسم شاد باشه

خیلی کسلن ،):

از چه فرصتی استفاده میکنه که اهنگ بذاره مثلا تایم استراحت که حرف میزنید یا تمرین حل میکنید؟نظر منم ا ...

تایم استراحت

یادم نمیکنی و ز یادم نمی روی, یادت بخیر یار فراموشکار من🖤🥀 26   هنوزم به یادتم پسرِ بارون❤

من خودم تدریس می کردم می ذاشتم

میشه بگید چه جوری بدارم

بچه ها اصلا همراهم نیستن میگن کلاس کسلهشوخی نداره و فلان

حالا من که شوخ نیستم حداقل اهنگی بذارم

اونم میدونم بچه ها بدتر اذیتم میکنن

شما اهنگ بی کلام گذاشتین؟

ازخودشون نظر خواستید که دوست دارن یا نه؟

چه جوری همه هماهنگ موافقن باهاتون؟

چه موقع از کلاس میذارید اهنگ

چه جوری از تایم استراحت یا وقتی دارین استراحت میکنینآهنگ موسیقی یا خواننده می خوند؟بچه ها شلوغش نمیک ...

تایم وسط یا آخر کلاس، نه خواننده میخوند، مثلاً یبارشو بگم آهنگ زبانم لال کسری زاهدی یا بزن باران، نه همه ساکت گوش دادیم

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
میشه بگید چه جوری بدارمبچه ها اصلا همراهم نیستن میگن کلاس کسلهشوخی نداره و فلانحالا من که شوخ نیستم ...

من خب خیلی سال پیش تدریس می کردم و خب هم شوخ بودم هم پر انرژی برای بچه ها ابی و هایده می ذاشتم اصلا 

حالا دیدم معلم داداشم تو اسکای روم آهنگ می زاره بین کلاس برای رفع خستگی مثلا 

از چه فرصتی استفاده میکنه که اهنگ بذاره مثلا تایم استراحت که حرف میزنید یا تمرین حل میکنید؟نظر منم ا ...

دبیر هستی؟

ببین عزیزم ما همه عاشق دبیر دینی/قرآن/عربیمونیم هر یه رو تدریس میکنه و خیلی خیلی سختگیره (سمپاد میخونم)

اما همه دوستش داریم چون کلاسش بهمون خوش میگذره

بعضی وقتا با بچه ها گفتگو کنید میز گرد تشکیل بدید یا بشینید زمین درباره یه موضوعی گفتگو آزاد داشته باشید یا مثلا مافیا با اسم های مرتبط به درس 

هروقت حس کردید کلاس ساکت شده و همه خوابن بگید بلند شن ، برای هر عددی که میگید باید یه کاری انجام بدن مثلا ۱ دست بزنن ۲ پا بکوبن ۳ همو بغل کنن حالا با توجه به سنشون

یا یه زنگ کلا استراحت کنید مثلا آهنگ بی کلام بذارید و بعدش حس بچه ها درباره اون آهنگ رو بپرسید یا بگید با یه رنگ توصیفش کنن، یا اگه این آهنگ میخواست داستانی رو وصف کنه چه داستانی بود

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

من خب خیلی سال پیش تدریس می کردم و خب هم شوخ بودم هم پر انرژی برای بچه ها ابی و هایده می ذاشتم اصلا ...

عزیزم میرن به مدیر یا اداره لو میدن 

مدرسه غیر انتفاعی درس می دادم من این مشکلات نبود اصلا

غیر انتفاعی که آره مشخصه تکلیفشون اما اونجام نُخاله پیدا میشه