2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 121 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باه کارت خیلی زشت بوده مگه داییشو خریدی؟ دلش خواسته با داییش عکس داشته باشه شما چرا به زور خودتو جا ...

به زور جا ندادم اصن توجه نکردم بهش😒داییشو نخریدم چرا فک میکنیدچون گفته یا داییش عکس بگیرم ناراحتم، من سر اینکه با من بد برخورد کرد 

شما حرفت جالب نبودهخودتو ضایع کردی..ماهم عروس بودمی هزار نفر باهامون عکس تکی گرفتنباید شوهرمون مثل ش ...

خب منم کلی عکس تکی گرفتم شوهرم همینطور اما هیچکدوم اونا نیومدن منو به زور بلند کنن بگن تو برووووو نیا تو عکسش😐 ب شما اینطوری گفتن؟

نه حرفم کلی بود

عزیزم اینکه یکی بیاد تو شب عروسیت بخواد تو رو از رو صندلی‌ها یلندت کنه و با لحن ید بگه نیا تو عکس ما اصلا چیز خوبی نیست و حق داری ناراحت بشی و عروسک بازی هم نیست 

تازه با اینکه ناراحت بودم من چیزی نگفتم اون گله کرد😕

خب منم کلی عکس تکی گرفتم شوهرم همینطور اما هیچکدوم اونا نیومدن منو به زور بلند کنن بگن تو برووووو نی ...

خیلی توی مجالس دیدم ک به داماد گفتن برو کنار..یا دوستای داماد بع عروس گفتن..

قطعا به زور شمارو نکشیده ببره کنار ک😅 پیار داغشو زیاد میکنی..

من هیچوقت با ضایع کردن خودم کار کسی رو از نطرم بد هست رو جواب نمیدم..خیلی برام شخصیت خودم مهمه..

شاید شما شخصیتت بامن تفاوت داره

ضمن اینکه خواسته با داییش عکس بگیره..خب واضحه حسی ک به داییش داره به شما نداره..شاید بخواد اون عکسو اصلا قاب کنه مثلا..

من بودم لبخند میزدم فقط

و درجای مناسب رفتار زشتش رو به روش میاوردم.

و در یک مهمونی ک همه بودن، از زبون یک فامیلم میگفتم

همه میکفتن اون کی بود تورو به زور بلند کرد عکس تکی گرفت با داماد..

💕

خیلی توی مجالس دیدم ک به داماد گفتن برو کنار..یا دوستای داماد بع عروس گفتن..قطعا به زور شمارو نکشیده ...

خب دیگه همین که میگی کار زشتش رو جبران میکردم یعنی می‌دونی که زشته😄حالا این همه توجیح که بگی من اشتباه میکنم و درک نمیکنم، 

احساسش به داییش یا عکس گرفتنشون اصلا واسه من مهم نیست حقیقتا من از برخورد اون با خودم خوشم نیومد، حالا شخصیت‌ها فرق داره شما شاید ناراحت نشی کسی با لحن بد بیاد بلندت کنه من میشم من اجازه نمیدهم کسی باهام بد صحبت کنه خودمم با کسی بد صحبت نمیکنم

خب دیگه همین که میگی کار زشتش رو جبران میکردم یعنی می‌دونی که زشته😄حالا این همه توجیح که بگی من اشت ...

من نگفتم شما اشتباه میکنی🧐

من گفتم من اینجور برخورد نمیکنم

صندلی بازی بچه هاست مگه..من عروسم مثل عروس رفتار میکنم

💕

من موندم شما چرا اینو زشت نمیدونی؟ من به عنوان عروسی که کلی ذوق داشتم و کلی با احترام با همه برخورد ...

والا ما صمیمیم من خودم زنداییم بهم بگو پاشو عکس بگیرم میگم باشه عزیزم یا من اگا به زن عموم بگم اونم هیچی نمیگه کلا دلخور نمیشیم از حرفا راحت باهم حرف  میزنیم انقدر خاله زنگ نیستیم