2777
2789

با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی ولی اصلا دونبال کار نمیره هربار به بهونه هلی مختلف میپیچونه دوره یا حقوقش کمه حس میکنم تن پروره😕

از یه طرفم به شدت بچه ننه است جتی شده بخاطر مادرش منو بلاک کرده مادرش الویتشه حتی بارها شده گفته من چرا زن بگیرم وقتی مادرم میتونم بغل کنم و هیچکس مثل مادر نمیشه . و اهل سیگار هم هست بارها قول داده ترک کنه اما تا مشکی براش پیش میاد میره سمت سیگار  . خیلی هم اهل گیم بازی است کل زندگیش ps4. اوایل قول ازدواج داده بود اما این اخریاش میگه نمیتونم بهت قول بدم که باهات ازدواج کنم دوستان چیکار کنم بهش وابسته ام جداشم؟

۲۳ سالمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با دوست پسرم دو سال دوستم اوایل خیلی عاشقم بود اما رفته رفته سرد شد. تازه دانشگاهشو تموم کرده هرچی و ...

خب پس بره پیش مامانش بخابع حیف خودتت نیست وقتت رو صرف همچین آدمی کردی سایت آدم و حوا س سری بزن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

عزیزم نگاه به شرایط اقتصادی بکن دیگه کی زن میگیره

بخان بگیرند میتونند هم دختر باید سطح توقعاتش رو کم کنه هم پسر باید دختر پلنگ نخاد اینجوری باشع سطح ازدواج بخدا میره بالا عزیزم😘

آخه خیلی دوسش دارم اما چون دعوا بدی کردیم گفت دیگه بهت حسی ندارم و بلاک کرد

اون دنبال بهانه بوده زن جای خودش مادرم جای خودش تو ک بهش نگفتی مامانت رو ول کن بیا منو بگیر رفتنی راهش رو پیدا میکنه این جور آدما ارزش دوست داشتن رو ندارند

بخان بگیرند میتونند هم دختر باید سطح توقعاتش رو کم کنه هم پسر باید دختر پلنگ نخاد اینجوری باشع سطح ا ...

عزیزم درسته توقع رو کم کنن ولی برای یه پول پیش طرف حداقل 300 تومن لازم داره که اجاره هم باید بده 

جهازم که میدونی در کل سخت شده دخر و پسرای الانم مثل زمان ما نیستن با نداری کنار بیان خسته میشن 

اون دنبال بهانه بوده زن جای خودش مادرم جای خودش تو ک بهش نگفتی مامانت رو ول کن بیا منو بگیر رفتنی را ...

همش فکر میکنم نکنه کاری کردم که رفته همش خودم سرزنش میکنم ولی با یه  دعوا رفت و بلاک کرد گفت بهت حسی ندارم و قصدم ازدواج نیست