2777
2789

از نظر من زنان بیشتر تا مردان .

من میگم زن چون. چرا چون پروسه خیانت،کردن در مردا زمان بر سخت تر طلاقت فرسا که باعث کم شدن تعداد خیانت در،مردا میشه .

و مردا صرفا بخاطر امیال جنسی وهوس زودگذر خیانت میکنن نه عاطفی .

مردا اصولا علاقه ای به چت کردن طولانی  با شما ندارن . صرفا بخاطر عبور یکی از مراحل بدست آوردن شما با شما چت میکنن

موقعی که شما رو بدست آوردن. رهاتون میکنن

ولی در خانم ها برعکسه خیانت کردن مثل آب خوردن .اونا اکثرا ۹۰ درصد بخاطر خلا عاطفی خیانت میکنن. نه بخاطر امیال جنسی. شنیده شدن مورد توجه قرار گرفتن علاقه مندی خانم ها

به چتهای متعدد با آقایون متعدد رو توجیه میکنه دم دستی تره راحته سیکیوریتی تره حرف های زیادی که سالیان زیاد مرد زندگیش برای اونها گوش شنوا نداشته. مسیر هموار برای پیدا کردن این گوش شنوا در شبکه های مجازی هموار شده 

خب مورد پیدا شد ؟ چت کردن با این آقا اون آقا خب گوش شنوا نداره اینم خب بعدی بعدی … دقت کنید داره خیانت،می‌کنند بر اساس نیازش در نتیجه تعدادش بیشتر میشه.

چون خیلی راحتر از خیانت آقایونه . در صورتی هیچکدام از خانما اینو نمی‌پذیرند و در مقابل خیانت آقایون قرارش میدن خیانت در آقایون خیلی سخت تر  پیدا کردن مورد چت کردن مخ زدن حس امنیت ایجاد کردن پول خرج کردن و… خیلی چیزای دیکه تا بلاخره اوکی شد. حالا اونور چت کیه خانمی فکر می‌کرد این یه چت سادست و خیانت نیست.

نظر شما چیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه جوری وقت گذاشتی و نوشتی و از لغات قلمبه و سنگین استفاده کردی و تمام منابع فسفر مغزتو مصرف کردی که دلم نمیاد بزنم تو ذوقت😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
من همینو گفتم بخاطر کمبود عاطفی خیانت میکنه نه جنسی

مشکل خیانت به عاطفی بودنشه؟

اگ اینطور فک میکنی امیدوارم کسی نصیبت شه که وقتی رفتی سرکار و داری زحمت میکشی صرفا بخاطر نیاز جنسیش بهت خیانت کنه و عاطفی نباشه

مشکل خیانت به عاطفی بودنشه؟اگ اینطور فک میکنی امیدوارم کسی نصیبت شه که وقتی رفتی سرکار و داری زحمت م ...

نه کلی گفتم بحث سر من اینه انجام خیانت واسه خانما خیلی راحته. ولی واسه مردا خیلی سخت تره. تا مورد پا بده .ولی واسه زن همینکه بگم خانمم کفایت میکنه 

نه تروخدا آبرومو نبر دانشمند

نه اختیار داری در مقابل سخنان گرانبها و فیلسوفانه شما علم ما بسیار اندک و ناچیزه دکتر هلاکویی😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿