2777
2789

پسرم یسالشه از اول براش مولفیکس میبستم جدیدا سایز ۵ استفاده میکنم خیلی اشغاله هم زود پس میده همم خیلی ببخشید بو میگیره سریع لباس بچه ام بو میگیره حتی بعد تعویضم بو نمیره 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مای بیبی

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

نای بی بی دقیقا ستیز ۵منم همین مشکل دارم زود نم‌پس میده و بو‌میده همه میگن عوضش کن ولی من میدونم خرابکاری نکردهچ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نای بی بی دقیقا ستیز ۵منم همین مشکل دارم زود نم‌پس میده و بو‌میده همه میگن عوضش کن ولی من میدونم خرا ...

منم مثلا نیم ساعت نیست تعویض کردم ادم فک میکنع بچه چنان خرابکاری کرده بیا ببین میبینم هیچی طفلک جاش تمیزه پوشک خودب خود بو میگیره

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

کانفی

هرچی بستیم بهش حساسیت نشون داد

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
ما کل فامیل پمپرز استفاده می‌کردنولی الان دیدم 24 تاییش نزدیک دو تومنفکر کنم مای بیبی بگیرم

من شیر خشکم میدم 😑این همه نمیتونم هزینه کنم الان ماهی ۳ بسته. مولفیکس میخریم  بسته بزرگ