2777
2789
عنوان

با شوهرم فقط نشستیم و نارحتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 76 پست

حرصتاتو حسابی میخوری

اونا رو هم نمیتونی عوض کنی

تهشم میرسی به اینی که ما الان رسیدیم

بیخیالشون بشی و برای خودتون زندگی کنید

اونا رو مثل غریبه ببینی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این چیزای پیش پا افتاده غصه بخوری باختی باید بزنی به بیخیالی و فقط شاد باشی قدر سلامتیت رو بدون و ...

عزیزم چرت نیست شوهرم اندازه دامادش و دخترش هواشونو داره اما اونا محبتی ک ل دامادشون میکنن ب پدرشون نمیکنن 

مادر مادر باشه پدر پدر باشه بینشون فرق نمیزاره

یه زمانی چایی رو از بزرگ مجلس میچرخوندن الان دیگه از کسی دیگه پول دارهعادیه تو جامعه ی ما

من ک ب روی شوهرم نمیارم اصلا ولی نمیخوامم اهمیت بدم اما نمیتونممم بیخیال باشم رفتاراشونو نبینم سردن خیلی سردن باهام کلا اینجورین مثلا مبایم میشینیم اصلا نزدیک من نمیشینن خواهر و مادرشوهرم میچسپن ب هم

عزیزم اینکاری که میکنن اسمش احترامه چون داماد اگه ازپدرومادر دختر راضی نباشه دائم میخواد سرکوفت بزنه به دخترشون و از اول خانوادش اینطوری عادتش دادن ودیگه نمیتونن تغییرش بدن، بعدم کاری میکنن برای دل دخترشون میکنن ، لابد خیلی هوای پدرومادرشو داره ...شما وقتشه روپای خودتون بایستید ،پنیر ک موضوع مهمی نیس، لابد فکرمیکنن شخصیت وابسته ای دارید و میخوان بهتون یاد بدن خودتون روی پا بمونید ....اینکه مقایسه میکنید اصلا درست نیست ، هرکسی درهرجایگاهی احترام نیازداره ، به شما که بی احترامی نکردن فقط پنیر نخریدن ک خب لابد باخودشون میگن همه جا میرن، همه کاری میکنن خب پنیرهم خودشون بخرن دیگه ....بعدم اکترام ربطی ب مال نداره به اخلاق و سیاسته خودداماد و دخترشونه ...اگه همسرشماهم از اول جوری وانمود میکرد خانم من میاد بیشترمراقب باشید اونها یاد میگرفتن .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم اینکاری که میکنن اسمش احترامه چون داماد اگه ازپدرومادر دختر راضی نباشه دائم میخواد سرکوفت بزنه ...

نه کلا تو جمع بیشتر هوای داماد رو دارن

پسرشون ده برابر دخترشون هواشونو داشته اتفاقا

الان مشکل پنیره همتون گیر دادید به پنیر مثال زد

همین بخداااا من مثال زدم خواهرشوهرم با اینکه خیلییی ثروتمنده یه عالم براش چیز خریدن حسودی نمیکنم اما ما شرایطمون خبلییی بده ندیدم ار اینکارا بکنن برامون