2777
2789
عنوان

اقا بیاین دلداریم بدین🥴 ی چی الکی خریدم باز

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 82 پست
اره بخدا سردردم میشمحتی عصابمم بهم میریزه

آره منم اگه نزنم خیلی سختمه. اگه بیرون هم دوست نداری عینک بزنی توی خونه که میتونی

من مجلسم جاییم میرفتم چندسال پیش چون عینکم زشت بود اون وسطاش میزدم یواشکی که بتونم ببینم حداقل یه چیزایی😅

نه بابا کی گفته؟ اگه نزنی بدتر میشهجدی من عینک دوس دارمالبته بزرگاز اون کوچیک زشتا نگیری

نه خیلی خوشگله اونجا عکس گرفتم مثلا ولی تو چشم قطره ریخته بودن الان اومدم عکسارو نگا میکنم میبینم همه تاره تاره😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

600چی بوده ک براش زار زدی؟ الان همونو میدادی لباس خوشحال بودی😁

اصن حسابش نمیاوردم اگه میدادم برا لباس

ذاتا به همین فک میکردم زارم میومد دیگه
میگفتم الان میتونستم باهاش ی لباس بزخرم لاقل یا روتین پوستیی شومیزی شلواری به هرحال بهتر از شیشه بود😂
والا بخدا انگار اصلا گیر زورگیرا افتاده بودم پولمو دزدیده بودن ی همچین حسی داشت:/

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)