2777
2789

من دینی مستمر ۱۸/۸ شدم که ۱۹ همون. من پایانی مطمئنا ۲۰ میشم با این ۱۹ جمع میشه تقسیم بر دو میشم ۱۹.۵🥲به نظرتون دبیرمون این ۱۹ مستمر رو ۲۰ میده؟

و توی ریاضی هم مستمر ۲۰ شدم

پایانی امروز دادم فقط یدونه غلط داشتم ۱۹ شدم

جمع شه تقسیم بردو میشه ۱۹.۵ 

خیلی استرس دارم واسه معدلم

توی مدرسه فقط از معدلین ۲۰ تجلیل میشه

منم با این اوضاع ۱۹.۹۳ میشم

به نظرتون امکان داره این دو دبیر که مغرور هم هستن ارفاق بدن بهم؟😭

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم☺️🥲

نه حق ۲۰ ها خورده میشه اونوقت 

به نمرت قانع باش 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم کاملا درکت میکنم منم ی روزی مثه شما روی بیست و پنج صدم حساس بودم حتی یادمه چقدر گریه میکردم بخاطرش 

ولی همون استرس و حساسیت باعث شده ک وسواس بگیرم 💔

هیچ ایرادی نداره مهم اینه ک معدلت عالیه اصلاااا ب خودت سخت نگیر بخدا چند سال دیگه میگی چرا من اینقدر حساس بودم 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

عزیزم کاملا درکت میکنم منم ی روزی مثه شما روی بیست و پنج صدم حساس بودم حتی یادمه چقدر گریه میکردم بخ ...

آخه من دوست دارم لوح بگیرم

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم☺️🥲

آخه من دوست دارم لوح بگیرم

براش تلاش کن ولی ن ب هر قیمتی این استرس ادمو داغون میکنه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍