2777
2789
عنوان

توزندگی مشترک چقدرگذشت میکنین

89 بازدید | 16 پست

اگه همسرتون کاری بکنه برخلاف میل شماچن بارمیگذرین واسه ادامه زندگیتون؟ 

همسرمن تازگیابددهن وعصبی شده 

یک بارفحشم دادکه من چون ازدواح دوممه وشرایط طلاق به هیچ عنوان ندارم مجبورم بمونم‌ورفیق بازم هست 

که نمیتونم کاری بکنم‌‌هرچی میگم میگه من میدونم خودم کجابرم وکجانرم

نمیدونم دیگه چیکارکنم بخدا

من خیلی گذشتم خیلی زیاد خیلی جاها اخرش دیگ نتونستم و قهر کردم رفتم تهعد کتبی ازش گرفتم و با زبون خوش با هم حرف زدیم حل شد خداروشکر 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه کار بر خلاف میلم بکنه یه چیزه

توهین و اذیتم کنه یه چیز دیگه ست، شوهر شما این کارو میکنه

کار خلاف میل من حل شدنیه

توهین و اذیت هم عذرخواهی میخواد هم جبران که بشه ازش گذشت کرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

زن تا جایی گذشت کنه که بی اررش و خار و حقیر نشه 

گاهی گذشت بیجا و اضافی باعث میشه زن شخصیتش خورد بشه تا یجایی گذشت لازمه وقتی طرفت شعور و معرفت و وجدان نداره نباید گذشت کنی باید حقتو بخوای 

برای هر کسی و هرجایی گذشت معنی نداره 

بعضی ادما سختن برای ارتباط . باید ببینی شرایطت چه جوریه . توی زفتن توی موندن چی به دست میاری چی از دست میدی احساسی نمیشه این مسائل رو بررسی کرد باید منطقی باشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بی محلی کن ،با سیاست جلو برو،ب هر رفتار منفیش واکنش نشون ندی پررو میشه

چیکارکنم خیلی عصبی شده چون نمیتونیم زودعروسی بگیریم 

خیلی دلم ازحرفاش شکسته 

هرکارمیکنم فحشاش ازسرم بیرون نمیره 

ازدواج دوممه بابامم ولمون کرده رفته مامانمم مریضه روتخت افتاده فلجه اگه اسم طلاق بیارم مامانه مریضم دق میکنه🥺😔

بعضی ادما سختن برای ارتباط . باید ببینی شرایطت چه جوریه . توی زفتن توی موندن چی به دست میاری چی از د ...

برم هیچی نمیمونه واسم 

ازطلاق قبلیم الان تازه ۱سال گذشته فامیلم بودن منتظریک مشکل منن

شوهرم اوایل فوق العاده بودالان ۰ون خانوادش واسه عردسیمون کاری نمیکنن خیلی عصبی شده 

برای اولین بارفحشم دادکه هرکارمیکنم ازدلم بیرون نمیره نمیتونم فراموش کنم 

بعضی ادما سختن برای ارتباط . باید ببینی شرایطت چه جوریه . توی زفتن توی موندن چی به دست میاری چی از د ...

مامانمم فلجه وروتخت افتاده ماهم خونه مادربزرگم زندگی میکنم 

اینباربخوام جدابشم هیچی واسم‌نمیمونه

بایدبزارم ازاینجابرم دیگه

برم هیچی نمیمونه واسم ازطلاق قبلیم الان تازه ۱سال گذشته فامیلم بودن منتظریک مشکل مننشوهرم اوایل فوق ...

خوب پس تحت فشاره. نمیگم واکنشش درسته ولی این فشارو باید در نظر بگیری .و یه جاهایی گذشت کنی . اگر خونه خودتون نیستید زودتر برید به نفعته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زن تا جایی گذشت کنه که بی اررش و خار و حقیر نشه گاهی گذشت بیجا و اضافی باعث میشه زن شخصیتش خورد بشه ...

نمیدونم بخدا

الان که آشتی هستیم ولی حرفاش ازدلم بیرون نمیره 

دلم نمیخوادببینمش بااینکه عاشقشم 

نمیدونم بخدا

حاله خوبی ندارم

خوب پس تحت فشاره. نمیگم واکنشش درسته ولی این فشارو باید در نظر بگیری .و یه جاهایی گذشت کنی . اگر خون ...

من که جهازم درسته اون بایدخونشودرست کنه وسایلشم بخره

اون شرایطشونداره

اخه کار بر خلاف میلم بکنه یه چیزهتوهین و اذیتم کنه یه چیز دیگه ست، شوهر شما این کارو میکنهکار خلاف م ...

عذرخواهی نکردازم 

میخوام یک مدتی نرم پیشش میخوام بهش بفهمونم دوباره دلموبه دست بیاره

نمیدونم هیچی نمیدونم