2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متولد۸۰ ام الان سال اول ارشدم هست،دانشگاه خوب رشته خوب،چون می خوام معدلم بالا بیارم برای اپلای کار نمی کنم ،هم گامش دارم کلاس حرفه ای میرم تا مهارتام بره بالا ،مجردم و فعلا نمی خوام توی رابطه برم 

منم ۲۲ / لیسانس مهندسی پزشکی / ارشد قبول شدم روزانه ولی ادامه ندادم چون دارم مامان میشم 😅 متاهل ام ...

چه هنری؟ 

الهی عزیزم مبارک باشه ❤️‍🔥😍

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

دهه هفتادی.دوتا بچه دارم.زندگی خوبی دارم.نقاشی میکشم و از زندگیم راضیم

خداروشکر عزیزم منم نقاشی رو خیلی دوست دارم 🤗

23 

شاغل 

مجرد 

لیسانس حقوق 

ماشین بابام

مدرک مربی پیش دبستانی مدرک های هلال احمر دفاع شخصی شنا یکمی خیاطی بقیش هم یادم نمیاد 😂 دارم

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 

۲۳ سالمه

سال ۹۸ دانشجو بودم ولی چون ازدواج کردم نتونستم ادامه بدم 

۴ساله ازدواج کردم و بچه نداریم فعلاً 

چون شاغل نیستم هیچی ندارم ولی همسرم خداروشکر همه چی داره

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

دهه هفتادی.دوتا بچه دارم.زندگی خوبی دارم.نقاشی میکشم و از زندگیم راضیم

عزیزم شما اگر بع عقب برگردی باز ۲ تا بچه میاری یا انتخابتون تک فرزندیه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
۱۹ سالمه هرسال فکر میکنم تو بدترین جای زندگیم سال جدید بدتر میشه😂💔رشتم کامیپوتره جایی کار میکردم ه ...

خاک واقعا چه مرداییی پیدا میشن 

میگن نباید ناشکری کرد برای همین میگن 

کارت چیه 🥲