(( من رفیقهایی دارم سه ساله یا ده ساله یا هیجده ساله که مولتی تیلیاردرن و والدینشون از دم دکتر متخصص یا مهندس یا وکیل یا رئیس بانک یا طلا فروش یا کارخونه دار یا پلیس یا خبرنگار و روزنامه نگار یا مغازه دار یا ارایشگاه دار یا مزون دار و استاد دانشگاه و... با هرگونه تحصیلاتی و با هر شغلی و کسب و کاری و سمتی و جایگاهی در اجتماعی و اقتصادی آدمهایی مثله کف دست خاکی و با اصیل و نجیب با فرهنگ و تمدن و بدون هیچ حاشیه و اونوقت فامیل و بستگان وهمشهریهامون چه روستایی چه شهرنشین بچه ها و نوه و نتیجه هاشون با والدین و پدران تیلیاردر یا با شوهرهای تیلیاردر همش پوز میدن و آدم رو تحقیر میکنن و سرکوفت میزنن و مثل این بلاگرهای اینستاگرامی زندگی لاکچری شونو کلکسیونی کردن و همش به آدم دلشوره و اضطراب میدن و آدم رو نسبت به وضعیت و موقعیت زندگیش دلشکسته و افسرده و پژمرده و سرخورده و ناامید میکنن ••• ))
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉