2777
2789

● چرا نمایشنامه های عقده ای ها تموم نمیشه؟؟؟●

(( من رفیقهایی دارم سه ساله یا ده ساله یا هیجده ساله که مولتی تیلیاردرن و والدینشون از دم دکتر متخصص یا مهندس یا وکیل یا رئیس بانک یا طلا فروش یا کارخونه دار یا پلیس یا خبرنگار و روزنامه نگار یا مغازه دار یا ارایشگاه دار یا مزون دار و استاد دانشگاه و... با هرگونه تحصیلاتی و با هر شغلی و کسب و کاری و سمتی و‌ جایگاهی در اجتماعی و اقتصادی آدمهایی مثله کف دست خاکی و با اصیل و نجیب با فرهنگ و تمدن و بدون هیچ حاشیه و اونوقت فامیل و بستگان وهمشهریهامون چه روستایی چه شهرنشین بچه ها و نوه و نتیجه هاشون با والدین و پدران تیلیاردر یا با شوهرهای تیلیاردر همش پوز میدن و آدم رو تحقیر میکنن و سرکوفت میزنن و مثل این بلاگرهای اینستاگرامی زندگی لاکچری شونو کلکسیونی کردن و همش به آدم دلشوره و اضطراب میدن و آدم رو نسبت به وضعیت و موقعیت زندگیش دلشکسته و افسرده و پژمرده و سرخورده و ناامید میکنن ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش منتظر بودم متن توی پرانتز تموم شده برم سراغ اصل مطلب🗿

از مصائب یک ادبیاتی😅

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
قرار نیست چون شما حس بد میگیری اونا چیزی نزارن اینستا انفالپ کن

منظورم بلاگرها نبود منظورم فامیلامون بود ...اونا رو که اصلا دنبال نمیکنم من گفتم مثل بلاگر های اینستاگرامی شدن ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️
رفت و آمدی نداریم و قطع رابطه ایم به زور میان خونمون

خب تقصیر خونواده ات هست که کوتاه میان مقابلشون

و ازشون پذیرایی میکنن

هر رفتی  حتما دنبالش آمد هست

وقتی دعوتتون نمیکنن خودتون رو بی ارزش نکنید میان خونتون

پذیرایی نکنید  یه بار اخم کنید دیگه نمیان