من الان کلی امتحان دارم با اینکه از اول ترم خیلی درس خوندم ولی حجم درس هام زیاده و صبح تا شب درس میخونم ولی کافی نیست و مثلا واسه امتحانی که ۲ روز فرجه داره روز اول ۶ ساعت میخوابم روز دوم ینی شب امتحان یه روز . چون آسم و تپش قلب دارم و وقتی استرس شب امتحان میگیرم تشدید میشه منم از این فرصت استفاده میکنم و اسپرسو و انرژی زا باهم قاطی میکنم میخورم چون خیلی کافئین خوردم دیگه سر حالم نمیکنه ولی آسمم و تپش قلب بالام رو تشدید میکنه باعث میشه شب امتحان انقد تپش قلب بگیرم ک نتونم بخوابم و به درس هام برسم بعد قرص هم واسه تپش قلب میخورم ولی خب شب امتحان قرص هام رو میذارم کنار که تپش قلبم بره بالا ولی خب مثلا چون خیلی حجم درسا زیاده واسه امتحانی ک ۲ روز فرجه داره فقط یه شب بیدار موندن کافی نیست واسم و باید مثلا روز اول خوابم رو از ۶ ساعت بیارم رو ۳ ساعت روز دوم نخوابم ولی خب نمیتونم هر روز با کافئین خودمو زجر بدم چیکار کنم ؟ نمیدونم چجوری بیدار بمونم به فکر اینم رو زخم هام نمک بپاشم از درد خوابم نبره ولی خب میترسم .خطرناک نیس تو طولانی مدت ؟ آهنگ فانک و دوش اب سرد و ... اینا رو هم خیلی امتحان کردم جواب نگرفتم . بعد یه مشکل دیگه ک دارم اینه که باید وانمود کنم به بقیه که خوابم و با نور چراغ قوه درس بخونم چون میگرن دارم خانوادم نمیذارن کم بخوابم